Bizonyára észrevettétek, hogy a www.she.life.hu oldalra már nem publikálok. Ennek az oka, hogy a korábbi szerkesztőség egyöntetűen felállt és máshol folytatták.

Viszont jó pár cikkemet még nem szedtem nektek csokorba,  most pótolom a hiányosságot.

Elsőnek mindjárt itt van a munkahelyi közösségekről szóló írásom. Hoztam egy könnyedebb karantésztorit egy balul elsült napról.

Ha már új élethelyzet, érdemes azt is végig gondolni, hogy van-e értelme időt pazarolni értéktelen emberekre. Az se baj, ha végzel egy kis önismereti munkát, hogy ne történjen mindig ugyanaz. Talán lehet másképp, sosincs késő. Nem érdemes beleragadni valamibe, ami csak illúzió. És mielőtt azonnal ítélkezel, adj esélyt a másiknak. A házasság mindig nehéz,de vajon meg lehet menteni, ha már elszürkült? Erről szól az utolsó cikk, amit hoztam.

Még egy adagot tartogatok nektek, remélem jól esik majd újra elolvasni őket.

Szerző: Berill Shero  2021.01.30. 18:30 Szólj hozzá!

Címkék: SHE.HU

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr1816409576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása