Vonattal utaztunk egyik nap külföldre. Az indulás nem volt zökkenőmentes, laza hetvenöt perc késést produkált a vonat a főállomásról indulva. 

Amikor mi felszálltunk, már sokan ültek rajta, többek közt egy anyuka bőröndökkel és három gyerekkel. Két nagyobbacska fiú és lány, illetve egy öt év forma kissrác tartozott hozzá. Egy ideje már zötykölődtünk - szó szerint, csiga lassúsággal -, a táj se nyújtott épületes látvány. A fiúcska elunhatta a nézelődést, mert megkérte az anyját, hogy vigyen neki a foglalkoztató füzetekből. Az anyuka az egyik bőrönd mélyéről előszedett körülbelül tíz, atlasz méretű foglalkoztató füzetet és könyvet, majd a gyerekhez fordult.

- Mindet vigyem?

A kölyök rábólintott és elindult az anyja elé, hogy átvegye tőle őket. Láthatóan nehezek voltak. Ahogy mellettünk elhaladt, felnőtteket megszégyenítő arckifejezéssel és hangsúllyal egy halk sóhaj kíséretében közölte:

- Nagyon sok dolgom lesz! :)
boy-covering-face-2133291_1280.jpg

forrás: Natalia képe a Pixabay -en.

Szerző: Berill Shero  2024.01.03. 19:00 Szólj hozzá!

Címkék: mosoly

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr9818287809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása