"Csumi Aranyapáim! Képzeljétek, mik történnek körülöttem! Gyurma eddig tök frankón elvolt a saját kis háziorvosi praxisában, de egy ideje már foglalkoztatják mindenféle ezo-mizo-spirituális dolgok, amikkel - lévén, hogy én full racionális vagyok - nem tudok azonosulni.

Na most Gyurma a nyár végén azt mondta, mikor összefutottunk a Hatosban (falunk egyetlen kávézója), hogy megtalálta a tutit. Átszellemült arccal titoktartásra esketett arról, amit mondani fog. Eléggé felcsigázott, ismerem annyira, hogy tudjam, nagy dolgokról akar beszélni. Aztán elrohant, telón se bírtam utolérni, pedig az Iphone-ja örökké be van kapcsolva. Aztán úgy lefoglalt a kerti munka, hogy a franc essen a meleg után az esőbe, hogy el is felejtettem. Míg nem valamelyik este betoppant. Hozott egy üveg jó féle házi páleszt, előkapta a laptopját és végig nézetett velem egy kisfilmet. Na nem ám az Oscar díjas Mindenkit, hanem egy masszázsos oktató filmet.

Elhűlve figyeltem a technikákat. Eddig se volt panasz arra, hogyan nyúlok a nőhöz, de ez mindent vitt. A végén még a nyálam is kicsordult, pedig ez nem volt se szexfilm, se pornó, mégis úgy éreztem, mentem merevedésem lesz tőle. Gyurma csillogó arccal magyarázta, hogy ez a titok. Beavatták a jóni masszázs rejtelmeibe és már gyakorolja is. Megkérdezte, hogy nekem lenne-e kedvem hozzá? Naná! Vágtam rá egyből. Aztán úgy összevesztünk, mint még soha. Kezdődött azzal, hogy nem egy traktornyomon haladtunk, nem sikerült közös nevezőre jutnunk a legelső pontban sem, hogy lehet-e ezt úgy csinálni, hogy annak nem egy oltári kefélés a vége. Szerintem nem, ő meg váltig valami magasztos eszmékről papolt. A felét se értettem. A megvilágosodástól kezdve azon át, hogy mellékes az ő orgazmusa, sőt még a nőé is, elvesztettem a fonalat. Szerinte a "szentély" masszázs ujjal, vízzel, olajjal az intimitás és a bizalom megteremtését hivatott elérni, nem a kielégülést. Az orgazmus csak egy melléktermék. Szerinte én földhöz ragadt, hímsoviniszta vagyok, aki nem hajlandó belátni, hogy nem a szex körül forog az egész világ. Beláttam pedig, mert nem a szex, hanem a p...a mozgat mindent. Elém tolt néhány blogot, ahol a csajok arról áradoznak, hogy mit kaptak a masszázstól. Tuti maradi vagyok, mert oké, legyen masszázs, de utána szex is. Az milyen már, hogy csak én kényeztetem a másikat, cserébe meg nem kapok semmit? Önző, kéjenc disznónak titulált, majd mielőtt elrohant volna, még foghegyről odavetette, hogy ha tudnám itt is hány nőnek szerzett már örömet a jóni masszázzsal, mindjárt nem lennék ilyen cinikus és ideje lenne magamba nézni. És hogy ezzel is gyógyít. Olyan blokkokat szabadít fel, amik az évek során lerakódtak. Miután elviharzott, ott maradtam a fél üveg hp-val, meg a tudattal, hogy mekkora szar alak vagyok.

Egy hónapig nem beszéltünk. Tudom, hogy őt is csesztette az elválás, de mivel én sértettem meg őt, nekem kellett kiengesztelni. Az első héten ez mondjuk kicsit sem foglalkoztatott. Aztán rájöttem, hogy ha nem akarok tudatlan maradni mellette és nem akarom, hogy kioktasson, muszáj leszek utána olvasni a témának. Nem csak olvastam, elmondtam a Marcsinak is. Ő a csinike pultos a Hatosban. Nála a legjobb a kávé. Marcsi cinkosan rám kacsintott, pedig azt hittem majd meglepi a dolog, aztán kacagva közölte, nem is tudta, hogy a Doktor Úron kívül más is foglalkozik itt ilyesmivel. Na bumm. Porig le voltam sújtva. Ki a francon próbáljam ki akkor? Végül Marcsi kötélnek állt, azt mondta, már volt néhányszor a dokinál, segíthet, hogy én is megtanuljam a technikáját. Az első alkalomnak bazi nagy dugás lett a vége, de aztán másodszorra már nem hagyta. Be akartam nála vágódni, igyekeztem mindent úgy csinálni, ahogy mondta, meg ahogy a neten láttam. Az első pár alkalom suta próbálkozás volt vagy négy órán keresztül. Aztán egészen jól ráéreztem a lényegére, egy óra alatt olyan örömet okoztam neki, hogy alig bírt levergődni az asztalról. Megállapította, hogy kéne egy normális masszázs ágy, mert ez így nem frankó, de mivel nem akartam Gyurma kenyerét elvenni, mondtam, hogy nem lesz se ágy, se következő alkalom. Átballagtam egy tíz éves whiskyvel a dokihoz és újra gondoltuk ezt a masszázs dolgot. Ő most már komoly klientúrára tett szert, a faluban kézről-kézre adják. Amikor látta, hogy mekkora rá a kereslet ajánlotta, hogy társuljak be mellé, de mivel engem még mindig a farkam vezérel, lemondtam róla. Viszont Marcsi meg van. Rájött, hogy neki is csak úgy kell a jóni masszázs, ha szex is van a végén. Nem tudom meddig működik majd ez a szexkapcsolat, de egyelőre élvezem!"

Szerző: Berill Shero  2017.10.07. 21:35 2 komment

Címkék: intimszféra

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr3912893654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bilkimilki 2023.08.21. 05:39:17

Köszi, jól szórakoztam az íráson.
Tudtommal nem a klasszikus masszázságy használatos ilyenkor ;)

Berill Shero 2023.08.21. 05:40:08

Örülök, hogy sikerült néhány vidám percet szerezni. :D
süti beállítások módosítása