Akik hisznek a sorsban, azoknak nem mondok újdonságot azzal,  hogy a mitológiában, a vallásban és az orvostudományban is különleges szerepe van a hetes számnak.

Azt mondják az embereknek hét évente meg kellene újulnia. Ez akaratlanul is megtörténik. Hét év elteltével lecserélődnek a sejtek, változik az ember. Úgy tartják, a párkapcsolatban kritikus a hetedik év. A munkahelyeken a hetedik évben figyelték meg a legtöbbször a kiégés jeleit.

Én egy duplán-triplán hetes ciklushoz értem. És úgy érzem, ideje van a megújulásnak. Rendet rakok nem csak a szekrényemben, de a lelkemben is.

Ha jönnie kell az újnak, legyen helye és tiszta szívvel, örömmel tudjam befogadni!

A változás időnként szükségszerű, nem kell hozzá megvárni a hét évet, ha belülről feszít, tessék lépni! Felszabadító érzés letenni egy sokáig cipelt terhet, újjá varázsolni a ruhatárat, felfrissíteni a kapcsolatokat.

Ráadásul tavasz van! Mikor máskor fogjunk a rendrakáshoz, ha nem most?!

A saját eredményeimről később beszámolok.

Szerző: Berill Shero  2019.03.16. 20:14 Szólj hozzá!

Címkék: okosságok ala Berill

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr6814689832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása