Sok minden történik a nagyvilágban, a saját világomban, meglepődnél, ha látnád. Remélem odafentről nyomon követed az eseményeket. 

Ma újra szülinapod van, bár már öt éve nem köszöntjük egymást, de esemény és apropó nélkül is gyakran eszembe jutsz. 

Az idei évben újabb családtaggal bővültünk, miközben közeli és távoli ismerősök is távoztak. Az ember időről-időre mérlegel, összegez és igyekszik tanulni a hibákból, évről évre jobban csinálni mindent, amibe belefog.

Igyekszem minden napot úgy megélni, mintha az utolsó lenne. 

Nincsen nálam a bölcsek köve, de minél idősebb vagyok, annál inkább úgy érzem, biztosabban egyensúlyozok az élet kifeszített kötelén. Próbálom megtalálni az egyensúlyt és az igazán fontos dolgokat. Higgadok. :D Bár ezen a téren van még mit tanulnom. :p

Vajon te milyen lennél most? Fakulna az életkedved, pocakot eresztettél volna? Szerintem nem kopna a mosolyod, optimistán néznél az ismeretlen dolgok elé. Igyekszem másokat is erre biztatni és magam is pozitívan előre tekinteni. 

Talán egyszer sikerül a lelki békét megtalálni mindannyiunknak még itt a Földön.

Boldog égi szülinapot! :)

puncs_szamos.png

forrás: szamos.hu weboldala 

Szerző: Berill Shero  2023.11.19. 19:00 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr9718256747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása