A média tele van a hírrel.

Munkássága, érdemei vitathatatlanok. A netes felületeken, akit érdekel, tájékozódhat életútjáról, kapcsolatairól. Én csak egyet emelnék ki tevékenységei közül, a Nemzeti Filmalap létrehozását. Azon munkálkodott, hogy a hazai filmgyártás megerősödjön. A közönségfilmgyártás sokat köszönhet neki. A Nemzeti Filmalap által támogatott filmek összesen 130 nemzetközi díjat zsebeltek be és neki köszönhetjük, hogy egyre több külföldi produkció készül Magyarországon.

Andy Vajna 75 éves volt. Nyugodjék békében.

És ne felejtsünk el egy másik szomorú alkalmat se, ami a mai naphoz kapcsolódik. Két éve, ezen a napon történt a veronai busztragédia.

Tegnap a fiatalok egy része felvételizett. Talán jövőre ők is síelni mennek az iskolával. Lelkesek, boldogok, fiatalok, előttük az élet. Ahogy a két éve elhunyt lányok-fiúk előtt is ott volt.

Jussanak eszünkbe akik elmentek, de ne csak ilyenkor. Jussanak eszünkbe a még élő szeretteink, de ne csak ilyenkor! És ahogy már sokszor írtam, mondjuk el az élőknek, míg megtehetjük: mennyire fontosak, milyen jó, hogy az életünkben vannak.

Szerző: Berill Shero  2019.01.20. 18:38 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr714577374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása