A Keresés című film nem véletlenül kapott 9 pontot a Port.hu-n és a nézők szerint is 8,2-t.

Debra Messingen kívül a többi színész neve nekem nem mondott semmit. Igaz, én nem vagyok scifi rajongó, a férfi főszereplő, John Co onnan lehet ismerős többeknek.

A film klasszikus klisével indít. Apu egyedül marad a lányával, mert az anya rákban meghal. A lány 16 éves és ahogy peregnek az események, hamar kiderül, hogy az apja nem ismeri. Egyik este eltűnik. És jönnek a furcsaságok. A rendőrség is nyomoz, meg apu is. Időnként úgy tűnik, hogy sablon sztori lesz, de folyamatosan csavarnak rajta egyet-egyet. Olyan befejezéssel, amire nem sokan számítottak.

A csavarokon túl az is érdekessé teszi a filmet, hogy minden kép a facebook idővonalon, élőhívásban, vagy netes közvetítéssel tárul elénk. Olyan érzés, mintha mi is részesei lennénk a történetnek.

Nálam 9 pontot ér.

Szerző: Berill Shero  2018.09.29. 19:40 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr214263311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása