http://port.hu/a_mestergyilkos_-_feltamadas_mechanic:_resurrection/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=175701&i_city_id=-1&i_county_id=-1&i_topic_id=2

A napokban megnéztem a fenti filmet. Stathamnak vannak gyengébb és jobban sikerült filmjei is, nálam ez a jobban sikerült kategóriába került, nem értek egyet a Port.hu-n található értékeléssel.

A film története szokványos világmegmentőskeményamerikaisziruposakció. Igaz itt a rossz a még rosszabbakat akarja kiiktattatni, nem a világot megmenteni, viszont a Statham formálta Bishop törekszik arra, hogy megmentse a Földet a rosszaktól. :D A maga szokásos, néha nyers módján. Jessica Alba nagyon nő ebben a filmben is. Érzékeny, érzéki, okos, ha kell kemény. :)

A story végig feszes, nem unatkozik az ember egy percet sem, szóval nálam kap egy 8-ast. :)

Szerző: Berill Shero  2016.09.06. 22:05 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr1011675263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása