Álljon itt egy újabb remek szeletke...

Példának okáért vegyünk két fegyveres testületet.

Az egyik testület tagjai adatgyűjtés és házkutatás címén kimennek a megadott címre. Nyomják a csengőt, süket anyu fel is veszi a kaputelefont, majd elmondják neki, hogy ők Kiss Gizikét keresik, aki az Akármilyen Kft. ügyvezetője. Anyu közli, hogy Gizike a lánya, de épp nem tartózkodik otthon. A srácok elmondják, hogy házkutatási határozattal jöttek, lesz kedves a drága mama beengedni őket. Anyu nem mindent ért kristálytisztán, de a kertbe beengedi a kukás mellényes-pisztolyos fazonokat. Azok téblábolnak a kertben, míg Gizella haza nem ér... Ugyanis anyu a házba már nem engedte be őket...

Néhány perc telik el így, édes semmit tevéssel, mikor is nínózva megérkeznek a kerület járőrei. Kollégák pislognak, mikor a rend éber őrei felszólítják őket, hogy igazolják magukat. A meglepődött hivatatásosok ennek eleget is tesznek, majd kiderül a félreértés alapja.

Süket anyu felhívta Gizikét, hogy idegenek vannak a kertben, siessen haza. Süket Anyu süket lánya ebből remekül leszűrte, hogy bajság van, a kertben a betörők ólálkodnak, s kihívta rájuk a rendőröket.

A szomszédok nagy derültségére...

De minden jó, ha a vége jó, a srácok a házkutatást végrehajtották, Gizikének meg főhet a feje a hatóság félrevezetése miatt....

Szerző: Berill Shero  2010.12.09. 19:47 Szólj hozzá!

Címkék: hivatásosok

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr472484627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása