"Szeretnék álmodni egy szebb holnapot, melyet szebbnek láthatok! Szeretném, ha másképp élhetnénk...Mondd hol van a szó, ami elmondaná, amit érzek belül, miért hajt a vágy?...Szeretném azt hinni, hogy csodák vannak még, a szívekben felolvad a jég." by Pokolgép

Nehéz a szívem. Néhány barátom elmegy világot látni. Ami tulajdonképp egy nagyszerű alkalom, s nincs itt a világvége, de tudom, hogy nem lesz könnyű. Nekik sem, nekem sem.

Igaz nem vagyunk napi kapcsolatban egyikőjükkel, sem, ám azt gondolom, hogy az igazi barátság nem a mennyiségben, hanem a minőségben merül ki.

Azt kívánom mind Micicicának és Papának, mind Mr. Lucinak, hogy találják meg odakint azt, amit keresnek. Az álmok azért vannak, hogy megvalósítsuk őket. Remélem ez mindhármuknak maradéktalanul sikerülni fog. Nem is tudom kinek lesz nehezebb. Talán Lucifernek, akinek a párja éves katonai misszióban vesz részt, hiszen ott nem fenékig tejfel az élet, de azt gondolom, hogy Mr. Luci nyílt szívű és bátor, tetteit szíve és esze egyaránt vezérli, nem véletlenül nyerte el a pályázatot, megállja a helyét odakint. Még el sem indult, de én már nagyon büszke vagyok rá. Tudom, hogy hazánk hírnevét fogja öregbíteni, s a rábízott feladatokat maradéktalanul végrehajtja. Remélem az egy év elteltével ugyanazt a Mr. Lucit kapjuk vissza, aki kiment tapasztalatokkal gazdagodva. Kívánom neki, hogy megtalálja, amit keres!!! Vigyázzanak Rád az égiek Mr. Lucifer!

Micicica és Papa pedig ott lesznek egymásnak. Ez azt gondolom, hogy kettejük amúgy is harmónikus kapcsolatát csak tovább erősíti a távoli országan, ahol egymásra lesznek utalva. A kezdet biztos nem lesz könnyű, egy ismeretlen helyen a nyelv hiányos ismeretével munkát találni, de tudom, hogy Mici is hamar bele fog jönni. Hiszen erős és okos, csak szereti bizonytalannak feltüntetni magát! ;) Igen anya! Aki annyi mindent lerakott már az asztalra, mint Te, annak nem lehet baja!!!! Ölelek mindenkit szeretettel.

A könnyeimet meg nézzétek el! Örömkönnyek! Várlak vissza mindannyiótokat!

Szerző: Berill Shero  2009.09.01. 20:56 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr571353869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Llucifer 2009.09.01. 21:33:19

Köszi Berill! Nagyon jó amit írtál, meg is könnyeztem.
Megjegyzés: a felső sorban még nem javítottad ki a fél évet 1 évre ;)
süti beállítások módosítása