Annyi mindenféle sztorival találkozik az ember lánya naponta, hogy azt sem tudom hol kezdjem.

Talán az elején, ahogy ígértem a táborral. Sporttábor lévén fiúk-lányok vegyesen alszanak, hiszen már szinte senki sem kiskorú. Ám még mindig akad olyan, akit ez megbotránkoztat. Holott szerény véleményem szerint akik egy szobában alszanak, koránt sem biztos, hogy egy ágyban is. Vagy csak én vagyok maradi, továbbá naiv és nem fekszem le azokkal, akikkel egy helyiségben alszom? Főleg, ha azok a barátaim? Egy kedves barátom megkapta ezt a hétvégén. Hogy lehet az, hogy velem alszik egy szobában és nem valamelyik sráccal? És akkor mi van köztünk?! Hát mi lenne?! Távolság. :)

El is érkeztünk a mai okosságokhoz. Ahhoz, hogy valakivel lefeküdjek szerintem egyáltalán nem szükséges egy szobában aludni. Ha valaki meg akarja csalni a másikat, az akkor is megteszi, ha csupa azonos neművel bezárod valahova. Ha meg nincs bizalom, nincs miről beszélni. Egészséges féltés oké. Az kell is... De a hülye teóriáimmal szerintem elég a barátaimat terhelni, a másikat a sírba lehet tenni velük...

Másik sztori: szabad-e megütni egy nőt?

Alapból azt gondolom, hogy egyik félnek sem szabadna a másikat bántani, semmilyen körülmények közt. Az olyan unintelligens dolog. De.... ami most történt az egyik ismerősömmel....:) Hajaz a mai okosság első felére. Vagy Kelan sztorijára. A srác már több mint 2 hónapja nincs együtt a leányzóval, akivel összefut egy szórakozóhelyen. És ki tudja honnan, de kiderül, hogy a srác már közben egy másik lánnyal volt/van. Mit tesz erre a derék ex?! Nekiesik a pasinak, mint üveges tót az anyjának. A srác pedig tűr. Hagyja, hogy a liba karmolja (attól félvén, ha ráfog a kacsójára, leesik a szépen feltett műkarma), a nyakán, az arcán, a testén. És nyilvánosan megalázza a disco közönsége előtt. Erről az esetről szerény véleményem az, hogy igen is, van olyan, mikor meg kell ütni a nőt. :) Persze nem kajakból, nehogy aztán lerepüljön a feje, de azért egy nevelő célzatú atyai pofon szerintem simán ráfért volna. Hősünk viszont azt mondta, hogy nem üt meg nőt. Már pedig van olyan helyzet, amikor meg kell tenni. Ez a nem ütök meg egy nőt olyan közhely. Okés, hogy tiszteli az erősebb nem a gyengébbet, de vajon az a liba, aki jelen esetben nekiesett az ismerősömnek vajon tisztelt-e bármit benne? Nem. Már magát azt a dolgot sem értem, hogyha nincsenek együtt, miért nem lehet a srác bárkivel? A csaj meg?! Kiállította magáról a szegénységi bizonyítványt. És lehet nem is megütni kellett volna viszonzásul... Hanem ráborítani egy vödör jeges vizet, hogy észrevegye magát. :)

 

 

Szerző: Berill Shero  2009.08.22. 06:55 1 komment

Címkék: okosságok ala berill

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr211328743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Genthor 2009.08.24. 13:37:31

Köszönjük az új történeteket Doktornő! :D
süti beállítások módosítása