Csodálkoznál drága barátom, mi minden történt itt egy év alatt! Azt hittük múló rossz emlék lesz a Covid-19 (mára már szitokszó lett), s ahelyett, hogy itt hagyott volna bennünket, már a harmadik hullámnál járunk. Létezik többféle vakcina is, de senki se tudja melyik meddig véd meg, milyen mellékhatásai vannak... Az emberek jó része szkeptikus az oltakozással kapcsolatban.

Képzeld, mindenhova maszkban megyünk. Lassan már az a furcsa, ha valakin nincs maszk. Nem ölelgetjük egymást, nem járunk sehova, tisztes távolságból és leginkább neten beszélgetünk egymással. Megszűntek az utazások, bezártak a vendéglátó helyek, maximum itthonra rendelünk. 

A sporteseményeket is online nézzük, a koncertekre is online járunk, ahogy színházba is.

Te ezt bírnád? 

Eddig az idősebbek mentek el, a második hullámtól már a fiatalabbakat, a mi korosztályunkat se kíméli a vírus. Nem nézek tévét, mert minek? Mindenhonnan ugyanaz folyik.

Idén a március 15-i ünnepség is elmaradt. Bezárkózott a világ...

Az 1848-as forradalom és szabadságharc hőseire emlékezem és megállok egy pillanatra, hogy Rád is emlékezzek. 

Olyan jó lenne megvitatni, mit szólsz ahhoz, ami itt zajlik, de három éve már csak gondolatban beszélgetek veled....

kokarda.jpg

 fotó: internet

 

Szerző: Berill Shero  2021.03.15. 19:45 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr1516465796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása