A tragédia kapcsán eddig a médiumokat böngésztem és sokadszorra is meglepett az emberi aljasság.

Leginkább az, ami most a rapper és gyermekeinek édesanyja között zajlik. A ki, hol volt akkor, amikor című remek játszma. Biztos ez a legfontosabb most? Bármin változtat ez? Visszahozza a gyereket? Ja, nem... Akkor miért nem lehet kulturált, felnőtt ember módjára viselkedni?

Nem mellesleg, a gázolóra ki gondol ilyenkor? Neki milyen terhet kell cipelnie a továbbiakban?

Nem értem az embereket... Nem így kellene egymáshoz állni. Nem a sárdobálás a megoldás. Egy ismert ember kisfiának élete ért tragikus véget. De miért kell ezt kiteregetni? A halál nem szaftos bulvár....

Ha lehetőségem lenne, megváltoztatnám a médiatörvényt. Beletennék egy passzust, amely megtiltaná, hogy a bárki tragédiájáról az ő, vagy az ügyben érintett felek engedélye nélkül írni lehessen. Egy sort se lehessen papírra vetni. Mennyivel kevesebb dolgon csámcsognánk és mennyivel több időnk lenne magunkra és a szeretteinkre az ilyen hírek olvasgatása helyett?

Ezt most így itt hagyom. Gondolkodjatok rajta!

Dávidka nyugodj békében!

Szerző: Berill Shero  2019.09.04. 20:47 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr8315040254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása