Ti odafigyeltek az álmaitokra?

Velem sokszor fordul elő, hogy álmodok. És általában emlékszem is rájuk. Többnyire a napi történések szövődnek az álmokba, időnként a vágyak, máskor pedig az égiektől kapok útmutatást.

Ez történt tegnap is.

Nem mondom, hogy az adott téma napi szinten foglalkoztatna, de azért markáns szerepe van az életemben.

Álmomban egy nem várt szereplőtől kaptam egy kérdést, ami meglepett. Olyannyira, hogy kristálytisztán emlékeztem rá reggel is. Elég fura kifejezést használt arra, amit a köznyelv csak együttélésként aposztrofál, de minél többet gondolkodtam rajta, annál inkább erősödött bennem, hogy igaza van.

Talán attól maradt meg bennem élénken, hogy a férfi, aki az üzenetet hozta nem illett a képbe. Nem gondoltam hitelesnek, meghökkentett, mikor nekem szegezte azt a mondatot. Egyúttal a bölcsessége meglepett.

Azt gondolom, illik odafigyelni az álmokra. A régi korok emberei hittek bennük. Nekünk is segítenek. Mint a belső iránytű. A hatodik érzék, megérzés, nevezzük bárminek, sokszor megóvna minket, ha hallgatnánk rájuk.

Figyeld önmagad és a jeleket. Mindenütt ott vannak, csak merj rájuk hagyatkozni!

Szerző: Berill Shero  2019.05.19. 19:51 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr8314835584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása