A tegnapi napon kisvárosom buszmegállójában várakoztam reggel többedmagammal. A busz csak nem akart megérkezni. Felhívtam a Volán információt, ahol másodszori hívásra arról tájékoztattak, hogy a vidékről érkező sofőr nem nézte meg a szolgálatvezénylését, így nem vette fel az adott járatot. Várjak türelmesen, jön majd a másik a rendes menetidőben. És elnézést!

Hát kösz!

Este a vonaton ettől is jobb élményeim voltak. Az óra 7-kor induló szerelvénnyel semmi nem történt. A hangosbemondó semmit nem mondott a Nyugatiban. A személyvonatot kiengedték a zónázó előtt anélkül, hogy az utasokat tájékoztatták volna, hogy mi várhat, szálljunk-e át a másikra. Óra 20-kor elballagtam a vonat elejére, gondolván, ha összefutok egy kalauzzal, meginterjúvolom. Természetesen kaller sehol. Mozdonyvezető úgyszintén... Visszafelé jött egy jó képességű vasutas, aki annyit bírt felelni az összes kérdésemre, őt kiküldték, hogy írja fel a vonatot. Aztán előkerült egy kalauz, aki elmondta, hogy most jött a késett ceglédi vonattal, ami gázolt. És elvileg ugyanaz lett volna a mi mozdonyvezetőnk, aki gázolt. Tudomásom szerint ilyenkor a jegyzőkönyvezés után az aznapi szolgálat további része alól mentesítik a vezetőt. A hangos még mindig nem mondott semmit. Majd óra 27-kor arról tájékoztatták az utazóközönséget, hogy 20 perc késéssel indulunk. Ez természetesen nem történt meg... 35-kor randomra, minden előzetes figyelmeztetés nélkül egyszer csak kigurultunk. És láss csodát, 5 p alatt az Állatkertig értünk el...

Komolyan kérdezem, hogy 2018-ban az utasokkal bármit meg lehet csinálni ebben az országban?!

Ui: ha bármelyik szervezetnek panaszlevelet írsz, mindig udvariasan elnézést kérnek, aztán egy idő után már letiltják a mail címedet is.

Nesze Neked probléma megoldás, hatékony kommunikáció, emberséges bánásmód és még sorolhatnám tovább!

Szerző: Berill Shero  2018.05.17. 20:04 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr3113965832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása