Nem akarok foci szakértő szerepben tetszelegni, de meg kell hagyni, hogy a magyarokon kellő nyomás volt az osztrák meccs után. Nem is csoda! Egy olyan eseménynek voltunk tanúi, amire nagyon régen volt példa. A mai fiatalok nem is láthattak jó magyar focit... De most!

A mai napi marseille-i bevonulás nagy nemzeti összefogásról árulkodott. Mi megmutattuk, hogy így is lehet egy meccsre bevonulni. Hogy nem kell az oroszok/angolokhoz hasonlóan rommá verni egy várost és a másik szurkolótábort. Példás együttműködés! Lásd: http://index.hu/sport/futball/2016/eb/2016/06/18/az_europa-bajnoksag_9._napja/elkepeszto_a_hangulat_marseille-ben_sok_ezer_magyar_szurkolo_vonul_a_meccsre/

És simán lehet, hogy a Fradisták az Újpest drukkerek mellett ültek a stadionban. :)

Az eredménytől függetlenül a csapat domináns volt, hiszen a labdát többnyire mi birtokoltuk. Az első sárga lapot nem is értem mire kaptuk (bezzeg az izlandiak nem voltak fairek egy kicsit sem), szánalmas, hogy a bíró csak az ellenfelet preferálta, de elég jó helyzeteink voltak, az az izlandi 11-es, amiből meg a gól született szerintem nem volt jogos.

Hát ez az öngól meg... Mindegy is! Kellett ez nekünk! Kb. egyenértékű a  vacak 11-essel! De akkor is!!!!! És, hogy Dzuzsák nem csak a pályán kapitány, hanem azon kívül is!

A végén azt hittem kiugrik a szívem! Azt a szabadrúgást már nem kellett volna, de hál istennek az izlandiak elhibázták!!!!

MAGYARORSZÁG!!! MAGYARORSZÁG!!! MAGYARORSZÁG!!!

Szerző: Berill Shero  2016.06.18. 19:52 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr108821404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása