Mindenki attól félt, hogy a végére esni fog az eső, de hál Istennek csak két-három cseppel ijeszgetett minket. Nem tudom megfigyeltétek-e már, de ha valahol látványosság van, mindig fix, hogy a legmagasabbak állnak elől. Jelen esetben 5-en voltunk a koncerten csajok, és hát valljuk be őszintén, meg se közelítem Cindy Crawfordot. Magasságban sem :). Viszont előttünk egy magas család állt. Szemüveges fiú, Ákos Karcolatok 20 feliratos pólóban, szemüveges apuka piros-fehér kockás ingben. És láss csodát, voltak olyan rendesek, hogy átadták a helyüket, hogy mi is lássunk! :) Illetve a srácnak külön köszönet, a fenti képet is ő készítette!

 

A koncert remek hangulatú volt, az előadott dalok nagy része régen megboldogult ifjúkoromat idézte és jó hosszúra nyúlt!

A kép kapcsán minden jog kizárólag az enyém! 

Szerző: Berill Shero  2015.07.04. 18:40 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr717595752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása