A tibeti hagyományok szerint évente 4 ilyen nap van, melyet tízmilliószoros napnak is hívnak. Ezek a legjelentősebb buddhista vallási ünnepekhez kapcsolódnak, s a pozitív cselekedetekre és gondolatokra való törekvés tízmilliószorosan hat.

Szerintem azoknak is érdemes kipróbálni, akik nem hisznek benne, hiszen a pozitív gondolatok nem árthatnak!

Ebben az évben egy ilyen nap már elmúlt, a második ma van, a harmadik július 20-ára, hétfőre esik, az idei utolsó pedig  november 3-a, kedd lesz.

Ilyenkor érdemes magad feloldozni a vétkeid alól, küldj pozitív szeretet energiát és tiszta fényt a számodra fontos embereknek és a Föld népének. Többek közt örülj a kicsinek is, mosolyogj és adj feltétel nélkül, ne rugaszkodj el a valóságtól és légy önzetlen.

Nem is olyan nagy dolgok ezek. 

És jól működnek. Ma például jöttem haza a HÉV-vel és két megálló erejéig élvezhettem 3 külföldi fiatal örömzenélését. Voltak benne fals  hangok is, de az egész szerelvény megtapsolta őket a végén és senki nem szólt rájuk, hogy "ne hangoskodjanak". Az utasok nagy része mosollyal az arcán figyelte a srácokat.

Ilyen egyszerű és máris sokkal szebb lett az ember napja!

Szerző: Berill Shero  2015.06.02. 21:07 Szólj hozzá!

Címkék: okosságok ala Berill

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr587513210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása