Hogyan jön létre a "tökéletes" nap?

Reggel kapsz egy azonnalos üzenetet, ami bekapcsolás után jelenik meg a telefonodon. Fél kómában elolvasod, majd soha többet nincs meg. 

A telefonod kapcsoláskor dátumbeállítást kér. 

Elindítod a mosógépet, majd elmész a pékségbe. Közlik Veled, hogy a kenyér, amit szoktál venni, elfogyott. Szombat fél 9. Na vazz! A bolt előtt elszabadul egy kutya, pánik hangulat. A húsos pultnál már 10 p-e vársz, mert "Józsi" kávézik. A felvágottas részlegben sikerül látatlanban a legdrágább sonkát kiválasztanod. A zöldségesnél egy zacskót se tudsz széthúzni, hiába gyaszatolod fél óráig. Már mindenki rajtad röhög.

Hazaérve konstatálod, hogy a mosógép vízelvezetője kiugrott a helyéről, úszik a fürdőszobád. Ráadásul a fekete ruháid valamelyikében benne felejtetted a papírzsebkendőt.

Megbeszélsz egy találkát délre egy ismeretlennel. Megjön dél után pár perccel, a kocsival elviszi a padkát, majd megkér, hogy szállj be. Jááááj!

Azt gondolod, hogy az ebéd már nem fog ki rajtad. Mit Neked egy sajtos-tejfölös tészta! Odateszed a vizet, mikor forr bele a tésztát. Fél percig nem figyelsz, a tésztás víz máris a gáztűzhelyen van. A probléma könnyen orvosolható, míg friss. A tészta megfőtt. Inkább túl. Leöntenéd... Az egész a mosogatóban landol. Még jó, hogy mosogatóhab csak itt-ott van...

Mennétek nagyobb társasággal korcsolyázni. Az egyik elfelejti, hogy suliba kell mennie. A másik lebetegszik, a harmadik női bajokkal küzd. Sebaj, ketten is lehet... Odaértek, majd szembesülsz vele, hogy rendezvény miatt 2 órára le van foglalva a pálya.

Elmész a családodhoz. Ahol a család létező összes tagjával összeveszel és senki nem érti, hogy mi a problémád.

Ezek után vajon Te elmennél még a barátaiddal este pizzázni?!

Szerző: Berill Shero  2015.02.21. 19:02 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr487175283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása