A Karácsonyt megelőző időszak mindenki számára húzós. Nekem már a november is az volt.

Szuper irodalmi estet szerveztek a Napvilágosok, remek ismeretségekkel gazdagodtam általuk! 

Aztán volt egy kis wellness, a helyet nem írom le, mert nem akarok ingyen reklámot egy olyan hotelnak, ami nem egészen hozta azt, amit az ember egy ****-os szállodától elvárna. Persze az, hogy mi mégis jól éreztük magunkat, nem nekik volt köszönhető! :)

Pécs városa ismét felejthetetlen élmény nyújtott, tudom figyelmetekbe ajánlani, ha a környéken jártok a Rab Coffe-t. Rendezvényeken alkotnak kiváló olasz alapanyagból imádni való finomságokat! (http://rabcoffe.hu/ ) Érdemes megnézni, hol találkozhattok velük. Remélem hamarosan nem csak Pécsett és a környékre kapnak meghívást, hanem az ország több településén is felbukkannak! :) Én nagyon szorítok a fejlődő családi vállalkozásnak. 

A Monarchia Sörház (http://monarchiasorhaz.hu/) étkei is felejthetetlenek voltak, bőséges adagok, figyelmes kiszolgálás és megfizethető árak. A társaság remek volt, nagyon jól szórakoztunk, remélem lesz még alkalmunk újra összefutni.

Aztán az utolsó hétvégén egy esküvőre voltunk hivatalosak, de az majd egy másik poszt lesz. ;)

Szerző: Berill Shero  2013.12.12. 08:29 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr315670310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása