Sosem voltam az, aki állandó panaszlevelekkel bombázza a különböző társaságokat, de amit a MÁV művel, az már tűrhetetlen.

Nem elég, hogy drága az általuk szolgálatatás címszóval nyújtott utasborzasztás, de a tájékoztatásuk egyenlő a nullával.

Még csak-csak lenyelem, hogy minden reggel késünk... 

De hogy hétvégén is csak annyit közöl a hangos, hogy ez a vonat ekkor indul, az meg akkor, azt meg nem közlik, hogy nem megy a végállomásig, hanem lehet tömeg közlekedni félútról, hát azt nehezen viselem el.

Kedvesemet kísértem az egyik nagy pályaudvarra. Fél Budapesten át kellett buszozni-villamosozni, mire odaértünk, s nagyon nagy szerencse volt, hogy éppen elértük a vonatát. Különben még két órát kellett volna várakozni.

Felháborít, dühít és előbb-utóbb elkészül az a francos panaszlevél, vagy végképp leszokom az általuk nyújtott szolgáltatásról, mert hányingerem van tőlük!

FUCK MÁV!

(és nem szépítek!!!)

Szerző: Berill Shero  2012.11.19. 12:00 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr534914381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása