Ahogy a belvárosba értünk, az egyik fagyizó reklámja nagyon megtetszett, mondtuk a kis barátnőnknek, hogy próbálja meg elvenni a kacsától a fagyit. :D

DSCF2762.jpg

 

 

 

DSCF2767.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A főtéren meseszépek a szökőkutak, a Sárkány fejes Zsolnay színekben pompázik. A városban mindenütt sok a virág, tele van szobrokkal, szebbnél szebben felújított épületekkel.

 

 

DSCF2771.jpg

 

 

 

 

 

A szerelmeseknek is van fala, már nem is egy, mert a korábbi megtelt a lezárt lakatokkal. Találtunk egészen míveseket is, nagyokat, kicsiket, régieket, újakat. Sajnos ezt magatoknak kell megnézni, mert az ott készült képeimen mindenütt vannak hozzám közelálló emberek.

 

 

Vendéglátóink kislányával eldugott kincseket kellett keresni, ami a késő este is zsúfolt belvárosban nem volt egyszerű történet. 

DSCF2769.jpg

A Nemzeti Színház épülete abban az utcában található, ahol rengeteg a kiülős hely, kiskocsmák, éttermek, cukrászdákkal teli. Mi a barátnőm törzshelyére ültünk be, ahol a Kedvesem alatt összetört a fotel... 

De ez már egy másik történet lesz...  Remélem Pécshez kedvet kaptatok az ízelítőmből!

Szerző: Berill Shero  2012.09.21. 00:57 Szólj hozzá!

Címkék: útitárs

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr24738260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása