Tulajdonképpen szimplán csak zajlik az élet. Szinte minden 7végére jut program.

Voltunk a szokásos vadászházas kikapcsolódáson idén is. Nagy dolgok nem történtek, idén kimaradt Megöllek Pisti, volt helyette Késes Cápa, meg órákig sátor állítás, de mivel mindenki fáradtabb volt a szokásosnál, így csak szimplán élveztük egymás társaságát. Csapatverseny elmaradt, helyette esti Vááá-s karaoke és a Honfoglalóhoz hasonlatos játék volt, ahol a mi csapatunk nyerte meg az első helyet! :) 

Horgászversenyen is indultak a Kedvesemék. A baráti páros elhozta a második helyezettnek járó díjat, de Kedvesemék szinte semmit nem fogtak, így ők lettek az utolsók.

Hogy a fesztivál szezonból mi is kivegyük a részünket, egy 3 napos rendezvényen mi is részt vettünk. A lábunkat lejártuk, de nagyon szuper volt. Gazdagabb lettem egy tönkölybúza párnával. :) A koncertek sokszínűek voltak, egyiket-másikat különösen élveztem.

Legutolsó programunk egy szolid esküvő. Majd mesélek róla. ;)

Bocsánat a szűkszavúságért, de fáradtabb vagyok a sokévi átlagnál. Összeszedem magam, ígérem! 

Szerző: Berill Shero  2012.08.06. 11:10 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr414691215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása