Valahogy nem tartozik a kedvenc hónapjaim közé a december. Persze lehet csak azért, mert ilyenkor mindig kismillió feladat vár az emberre, rohanás, ajándékvásárlás, pénzköltés.

Idén nincsenek még meg az ajándékok, pedig máskor ilyenkor már általában tudom ki mit fog kapni. De valahogy mostanában minden évvel egyre nehezebb kitalálni, hiszen mindenkinek meg van mindene.

Persze amire meg mégis szüksége van a családtagoknak, az sosem 2 fillér, s a nincsből nehéz sokat csinálni... A barátok megajándékozásáról már régen leszoktam... Vajon más is ekkora dilemmában van?

Lehet a barátnőmék példáját kéne követni? Ők senkinek semmit nem vesznek. Viszont, ha együtt van a család Karácsonykor az mindennél többet ér.

Ráadásul belevágtam egy képzésbe, s természetesen majd minden vizsga decemberben van. Össze kéne szedni magam, tanulni, hogy ne kelljen pótvizsgázni, de nincs hozzá igazán kedvem. :) Anno megfogadtam, hogy még egyszer meló mellett nem fogok tanulni, de a józan észt felülírta valami más. Magam sem tudom megmondani micsoda. :))

Nos, még töröm a fejem a  hogyan legyenen....

 

Szerző: Berill Shero  2011.12.09. 12:47 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr413436144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása