Nem tudom, ti megfigyeltétek-e már, hogy a legtöbb rendszergazda (tisztelet a kivételnek) kicsit sem ért ahhoz, amit állítólag neki kéne csinálnia.

Nálunk épp átalakítják az irodaház összetételét, egyik szerv költözik, meg majd mi is, másik irodába, s az informatikusok valami nagy központi szervert is visznek magukkal az új helyre. Ennek eredményeképp a belső rendszer még véletlenül sem akar felállni, holott a hálózaton futnak a nagy dolgok, ha nincs hálózat még nyomtatni sem tudunk...

Na már most, nekem még sikerült egyik nap fellépni a hálóra, a kolléga vadi új gépe viszont megadta magát. Hívtuk a rendszergazdát, aki kb. egy ó múlva meg is jelent. Megáll buta fejjel a gépnél, majd közli, hogy "De hát ez most működik..."

Mondom neki, most igen, de azért azt be kéne látni, nem teljesen normális, hogy 40 perc alatt áll fel a rendszer.

Ő: Tényleg nem normális.

Én: Akkor hogyan tovább?

Ő: Hát most megy..

Na itt gurult el a gyógyszerem... Így én is meg tudok szerelni bármit...

És arról még nem is meséltem, hogy egy héttel ezelőtt hiába jelent meg az ékezet a monitoron, nyomtatásnál már lehagyta a papírról, ezen aprócska hibát is kb. 2 ó-jába tellett hosszas találgatás után megoldani...

Szerző: Berill Shero  2011.11.25. 17:51 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr53398589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása