Avagy dr. Brill Séró már régen rendelt.

Nos, kezdjük az elején.

Pont azért jó 30 feletti nőnek lenni, amiért egyben nem is annyira jó.

Pl. 20-on évesen az ember aggódott az alakjáért. Mára vagy van alakja, vagy nincs, ha utóbbi, akkor mindegy, ha előbbi, akkor meg pont azért, hiszen felveheti a 20-on évesekkel is a versenyt.

Aztán 20 felett naponta kritikusan vizsgálta az ősz hajszálakat a mosdó felett elhelyezett tükörben. Ma már tudja, hogy melyik festék tünteti el maximálisan. Mint ahogy azt is, hogy nem kell földig innia magát, elég, ha simán kecsesnek, könnyűnek érzi mindenét, innen már könnyen megy a flörtölés is. S ebből kifolyólag azzal is tisztában van, mik a másnaposság ellenszerei.

Nem hisztizik, ha a pasija game over lesz, nem áll le vele vitatkozni, ráhagyja, majd, ha józan lesz megbeszélik. Kellően okos ahhoz, hogy elengedje a barátaival egyszer-egyszer, tudván, hogy úgyis visszajön.

30 felett simán stírölhet bárkit bárhol, ki merne beszólni? :) Max ő. Másoknak. És hát a korára való tekintettel elnézik. Aki meg felveszi, vessen magára. :)

Simán odasétálhat egy bárban a kiszemelt fickóhoz, ha bukta az érdeklődést, méltóságteljesen leléphet, senki nem fogja kiröhögni, hanem tátott szájjal bámulják, hogy igen, neki ehhez is volt mersze.

Hazacipelhet buliból vadidegeneket (akár többet is), lefekhet bárkivel anélkül, hogy hosszan kéne magyarázkodnia, meg ígéreteket kicsalni/tenni a folytatást illetően, s pont ugyanúgy, ahogy jött, ki is dobhatja az ágyából, a házából, az életéből. Mert megteheti.:)

Mint ahogy azt is, hogy klasszisokkal fiatalabb egyeddel flörtöl, randizik és sétál az utcán. Hadd találgassák a fiatalok, hogy mit eszik rajta a tökély testű/kinézetű pasi. :D

Ha megkérdezik a véleményét, őszintén elmondhatja,  ha akarja. Maximum tudja, hogy ki volt igaz barát. Az, aki a karakán vélemény után nem szalad el. S tudja, hogy felesleges köröket már nem fog futni. Elmondja mit akar, elveszi, ami jár neki. Ki fogja megállítani?!

Nem ő az, aki kétségbe esve agonizál a telefon/net felett, hogy a "Dög" *(= pasik összefoglaló neve) megint nem jelentkezett, ő tudomásul veszi, s eszébe se jut felhívni ócska közhelyekkel, vagy megvárni a meló/szórakozó/egyéb helyei előtt, mintha véletlen épp arra járt volna. (Ugye ismerős csajok?!;))

Azt vesz fel, amit nem szégyell, mondván bármi jól állhat, s bármiből teremthet divatot. Úgyis az a divat, hogy minden divat.

A 30 feletti nő legnagyobb erénye mégis csak az, hogy tisztában van önmagával, s a világgal, s felfedezi a harmóniát magában, s másokban.

Tanul a régi dolgaiból, s ami ritka kincs, ÉLVEZI AZ ÉLETET, S A PILLANATOKAT!

 

Szerző: Berill Shero  2011.09.15. 14:02 2 komment

Címkék: okosságok ala berill

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr63189142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

micicica 2011.09.15. 20:35:14

Eddig nem is tudtam, hogy ilyen jó harminc feletti nőnek lenni. :) Akkor mostantól igyekszem koromnak megfelelően viselkedni, mínusz a pasizás (érthető okokból).
Puszi, és köszönöm! Nagyon jólesett olvasni.
És akkor hajrá Neked is! Élvezni az életed. :) cupp!
süti beállítások módosítása