Akár mosolyra is késztethetné az embert az alább, de azt hiszem ez így kifejezetten bunkóság.

Adva van Casanova, a női szívek összetörője, akinek nem fontos, hogy a másik mit gondol, hogy érez, adottságai miatt használja és kihasználja a nőket.

Casanova besokallt a nőktől, nőkből. S úgy döntött nem veszi fel nekik a telefont. A  hívásait átirányította egy gyanútlan ismerősére. Szerencsétlent éjjel-nappal különböző nők hívogatták, Casanovát keresve. Aztán hívták egy szolgáltató cégtől is, az ismerős meg szépen lemondta az adott szolgáltatást.

Casanova meg egy vállrándítással elintézte a dolgot. S minden maradt a régiben. Telefon másokra irányítva...

Szerintem ez aljas dolog! Ha megbeszélte volna a másikkal, még vicces is lehetett volna. De mi van, ha az illetőnek netán randija van, s akkor keresik mindenféle csajok? Vagy épp féltékeny a párja? Hogy magyarázza ki, hogy azt sem tudja kik a hívók?!

Ej Casanova, egyszer még nagyon megütöd a bokádat!

Szerző: Berill Shero  2011.05.24. 11:44 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr542906629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása