Á barátommal és T-boy-jal már régen elterveztük, hogy kimegyünk Hollandiába és meglátogatjuk a barátaikat. Ugyanis Sz ott él családjával.

Idén végre minden összejött. Á-ék egy szép este beállítottak. Hosszas szervezkedést követően annyiban maradtunk, hogy tőlem lesz a leghamarabb elérhető a reptér, így nálam éjszakáznak ők is. Á még egy búcsú italra beugrott jövetelük előtt a párjához, így idefelé T-boy vezetett, s Á az útra készülve megivott pár sört.

Jó későn értek ide, Á alig lépett be a lakásba már vetkőzni kezdett, mondván melege van. A két felsőjét egyben húzta le, alig bírtam a röhögéstől kinyögni, hogy mondtam, érezzék magukat otthon, de azért így belehúzni. :D

A jó hangulat már meg volt alapozva. Kipakoltak, lepakoltak, majd jött a mérlegelés. A légitársaság szigorú feltételekkel szabályozza a kézi poggyászt. T-boy vette a mérőszalagot, majd tudományos méréseket végzett, s megállapította, hogy az én táskám nem fér a keretbe. Nosza, pakoljunk ki, át egy másikba. De mi maradjon itthon? Mi kell 4 napra feltétlen? A fiúk közölték, hogy felesleges annyi póló, amennyit beraktam, mivel a hollandoknál nincs olyan meleg, mint nálunk, így simán hagyjam itthon a topomat. Egy top mínusz. Majd az alvópóló is mínusz, papucs ki, egész pofás lett a táska. 

Ezek után még némi szervezést követően elmentünk az egyik étterembe vacsorázni. Olyan jól sikerült, hogy az este folyamán többször is patakokban folyt a könnyem a röhögéstől (közrejátszott benne az is, hogy halál fáradt voltam). 22 óra után befutott Lütyő is, őt bíztuk meg a sofőr szereppel. Marha lelkes volt, hogy másnap fél 3-kor indulnia kell. :)

Éjfél előtt  hazakeveredtünk, Á egyből be is ájult az ágyba. T-boy-jal még egyet ittunk, s éjfél környékén megjegyeztem, hogy felveszem a pizsamámat, aztán tente. Mire ő: Mit veszel fel? A fekete csizmádat?! Minek? :)

Végül azt is felvettem a kedvéért, készült is két szép kép rólam pizsiben és fekete csizmában. :)

A két órás alvás nem segített sokat rajtunk, a reptérig ásítoztunk. Ráadásul nagyon hideg volt, így alig vártuk, hogy már a gépen legyünk.

Szerző: Berill Shero  2011.05.15. 23:39 Szólj hozzá!

Címkék: útitárs

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr662888773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása