Végy két külön társaságot, vegyítsd őket össze, s lássuk mi sül ki belőle! :)

Előre is elnézést kell kérnem mindenkitől a posztban szereplő túl sok új névért. :D

Whiskys hamarosan nősül. Ennek örömére tartott egy szolidnak koránt sem mondható bulit. Már persze  nem azért nem lett szolid, mert vad orgiát akart, hanem mert eléggé vegyes társaságot hívott meg.

Az osztályunkat két fő kivételével, valamint egy másik osztályról is pár főt. A fele galeri visszamondta a bulit, mert nem Nagyfaluban került megrendezésre, hanem az országhatáron túl, de azért így is 16-an képviseltettük magunkat. Plusz Whiskys párjának a társasága.

Már maga a kijutás is igen körülményesre sikeredett. Szótlan megmakacsolta magát és közölte, h. G. Hunterral és gróf Grabovszkyval vonattal mennek. Holott több összeröffenés is volt, ahol kimatekoltuk, hogy mindenki elfér a kocsikban. Gianni, Legolány és Pinyó jöttek volna első terv szerint később, mert Gianninak még roppant fontos meccse volt.(természetesen kikaptak)

Mindenesetre a végső terv szerint találka a cég előtt du. 3 környékén. Az első adag ember ott is volt. Szépen elosztottuk a 3 kocsiba a társaságot. Itt szembesültem azzal, hogy Szótlan tényleg képes másképp elintézni a lejutást.

Tini Nindzsával, Testőrrel és dr. Kőszegi Zsuzsával mentem én is. Hódító, Kínai Lányka és még két másik emberke mentek együtt, a kimaradt személyek, mint pl. Grabovszky mentek a harmadik turnussal.

Lefelé úton semmi extra nem történt, jókat kacarásztunk, s a leendő arának beszereztünk egy orchideát. Persze ahányan voltunk, annyifelé szaladtunk a bevásárlóközpontban. :) A buli helyszínén várt minket a kolléga leendő apósa. Meglepetten tapasztaltuk, hogy rajtunk kívül még senki sem érkezett meg. Meleg nem volt. Eső igen. Közben befutott Whiskys is. Mi meg nekiálltunk az általunk hozott itókák kipakolásának, majd az ajándékok átadásának.

Testőrnek se a szomszédja hülye, az alábbi szavak kíséretében adta át az ajándékot:

- Mivel mondtad, hogy ez közös buli lesz a pároddal, így kénytelenek voltunk visszamondani a sztriptíz táncosnőt, de a bugyiját ajándékba elküldte Neked. :)

Ezek után a jó hangulat meg lett alapozva, még az esőnek sem sikerült elmosni.

Közben az emberek szép lassan szállingóztak befelé. Készült a kaja, fogyott a pia...

Nos, két emberről nem ejtettem még szót, ebből az egyik a mi irodatársunk, akiről azt kell tudni, hogy nem gyengén antiszociális. Jack Sparrow most is hozta hát a formáját, egy idő után mindent magára vett, kikért magának, s majdnem összeverekedett nevezzük mától így: Hídember-rel. Hogy miért is lett  ez a neve, alant olvasható. :D A zenét egy ideig a laptopon Hídember kezelte, de aztán Hódító gyorsan átvette a helyét. Vele sem jártunk jobban, berakta a karaoke programot, s üvöltve énekelt különböző bikicsunáj jellegű nótákat.:)

Én nagyon vártam, hogy megérkezzen Szótlan, mert tudom, hogy Újpest drukker, így megmentettem neki ezt:

És még hátra volt a közös ajándék. Amit természetesen Szótlanékkal együtt akartunk odaadni. Hát ennek is hatalmas sikere volt. Az emberek szétkapkodták a benne lévő kártyákat és ment a tanulmányozás. Persze játszani senki sem akart. :) Nem is értem miért. :)

Közben dr. Kőszegi Zsuzsával felhívattuk Madár Benőt, aki ügyeletes volt.  Szegénykém már épp el akart aludni, mikor csengett a telefonja és dr. Kőszegi előadta, hogy munka van. :D De legalább nem sértődött meg. A másik ügyeletesünk dr. Jogerős Pali volt, erősen fontolgattuk, hogy felhívjuk őt is, de aztán senki nem vállalta, hogy beszél vele, pedig hajnali kettőkor hogy örült volna. :)

Hódító a fél éjszakát átüvöltötte, bár ő éneknek nevezte és hajnalig táncoltatta a házigazda hastáncosnő ismerősét. :)

Kínai Lánykával mi fáradtunk meg a legkorábban, így elballagtunk a szállásra. Hajnalban arra ébredtünk, hogy Hídember be akar jönni a szobába, odakünn nagy üvöltözés, s valaki rángatja az ajtó elől a kiscsávót. A kedélyek megnyugodtak, visszaaludtunk. Délelőtt a többiek már alig bírták kivárni, hogy felkeljünk, mert mesélni valójuk volt. Kiderült, hogy G. Hunter, aki amúgy eléggé higgadt és békés, üvöltött Hídemberrel, aki valami cipővel be akarta dobni a vendégház ablakát. Továbbá megtudtuk, hogy Sparrow észt osztott Szótlannak, aki szintén a türelem mintaképe, így nem lett balhé. Bár megmondta neki, hogy józanul áll egy beszélgetés elé, hétfőn várja az irodájában, de Sparrow azóta sem jelentkezett. Viszont Hídember még az éjszaka közepén önállósította magát, elindult az elgurult sörei után, s kitalálta, hogy elmegy a sztriptíz bárba. Ehelyett a külföldet hazánkkal összekötő hídig jutott, ahol álomra hajtotta a fejét, de előtte még orcával megtolta a járdát. Egy arra járó autós kérdezte meg tőle, hogy jól van-e. Végül a részegek jó szerencséjének köszönhetően egyben ért fel Nagyfaluba.

A végén maradottak egyszerre jöttek haza már jóval dél után. Vendéglátóink levonták a tanulságot, mi már meg sem lepődtünk.   :D

Szerző: Berill Shero  2010.09.24. 16:40 Szólj hozzá!

Címkék: szappanopera

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr842273518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása