Íme néhány újonnan előkerült érdekesség:

1. "T. Ügyészség!

Gipsz Jakab 2002. április hónap húsvét nagypéntek óta alkalmazásba tartott. Előzetes letartóztatásom után szembesültem azzal a ténnyel, hogy a cégnél bejelentés nélkül alkalmaztak. Kérem a felelősségre vonásukat. Kérem a vizsgálatot saját magammal szemben is, mivel úgyan folyik az eljárás a Bíróságon, de a nyomozó, aki a nyomozást végezte elfogult velem szemben..."

Körözött személynek semmilyen elérhetősége nem ismert a nyomozó hatóság előtt, csak egy email cím, ahol a gyanúsított az alábbiakat kommunikálja az előadó felé, tanúbizonyosságot téve leleményességéről:

2. "Tisztelt Előadó!

Most épültem fel egy nagyon súlyos trópusi betegségből, melybe a kollégám sajnos belehalt. Nekem kell hazaszállítani az ügyintézést követően, és akkor higgye el, jelentkezni fogok Önnél."

Mellékelve egy szívhezszóló értesítés, mely az elhunytat méltatja. Ebből részletet muszáj közreadnom. A poén a végére hagyva!

"2001. április 6-án Afrikából Mindenható Urunk magához szólította, Dr. Nagyontudós Elemér, okleveles földmérő mérnököt, automatizálási szakmérnököt, régészt, a Vitézi Rend tagját, a Szent Korona Szövetség Főtitkárát, a lus resistendi et contracicendi szellemiségének, a nemesi eszménynek a megtestesítőjét..."

blablabla mintegy további 20 sorban. Az előadó nem volt rest, ritka nevű tudósunknak utána nézett a különböző nyilvántartásokban, s kiderült, hogy egy ilyen nevű személy tényleg él Magyarországon, s ráadásul kiváló egészségnek örvend. :) Mondjuk engem személy szerint érdekelt volna az összes titulusa is, hogy vajon ebből melyik állja meg a helyét?! :D

Szerző: Berill Shero  2010.07.27. 12:18 Szólj hozzá!

Címkék: hivatásosok

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr472128877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása