Amiről írni akarok, az több eseménynek ad keretet.

Először is barátnőm regisztrált tag egy társkereső oldalon. Vele voltam szilveszterezni... Az egy külön misét megérő történet... De most a saját tapasztalataimról szeretnék beszámolni.

Regisztráltam kíváncsiságból egy most induló ismerkedős oldalon. Ahogy illik megadtam a paramétereimet, kit keresek, mire és töltöttem fel néhány előnyös képet is. :) Aztán türelmesen vártam a királyfit a fehér lovon. Nem is kellett sokáig várni, egyre másra jöttek az üzenetek, hogy T szexinek talált, X aranyosnak, Y üzenetet küldött, Z akármilyen gesztussal kedveskedett. :D Miután már 20 felettire duzzadt az üzenetek száma felléptem, hogy megnézzem kiknek vagyok szimpatikus. Sejtettem, hogy nem lesz ez egy egyszerű menet, de azért elképedtem a választékon. A legtöbb alacsony, túlsúlyos, káros szenvedélyekkel teli (némelyiknek a fotóján is látszott az alkoholizmus kezdeti tünete) alapfokú végzettséggel. Nem gondolom, hogy mindenkinek diplomával kell rendelkeznie, és tényleg kedves tőlük, hogy csinosnak találnak, de könyörgöm! Volt olyan, aki egymást követő néhány napban minden belépésekor megnézett. Nem tudom, hogy az ilyenek tulajdonképpen mire számítanak? Hogy majd visszaírok nekik, hogy bejönnek nekem?!

Néhányat én is bejelöltem, hogy sármos, sportos stb. Ezek közül egyik egy nős pasi volt, akiről az adatlapja alapján úgy véltem, hogy kellően intelligens. Nem akarok nős-foglalt pasikkal kezdeni ezt szeretném azért leszögezni. Ehhez képest itt van olyan kategória, hogy kapcsolatban, de független. Vagy házas, de nyitott. Szóval ezekkel nem tudok mit kezdeni. Hapsikám simán csak házas volt. Nem tudom miért gondoltam, ha már ő szexinek talált, én meg őt sármosnak, akkor itt ennyi is volt. Jött egy üzenet, hogy nem mennék-e vele el most kávézni az egyik bevásárlóközpontba. Meglepett vele, megírtam neki, hogy sajnálom, de nem érek rá. Válasz: így és így hívnak, itt a telószámom, hívj majd. Téged hogy hívnak és mi a számod?! Itt már erősen kamilláztam. Leírtam neki, hogy nem fogom megadni a számomat sem, a nevemet sem, de kösz az érdeklődést. Hál istennek azóta nem írt.

A következő 2 beszélgetés után szintén a számomat akarta. Az adatlapja szerint fontos neki a humor. Gondoltam akkor humorral elütöm, megírtam neki, hogy én a bankszámlámat és a pinkódomat akartam megadni, de ha ő beéri egy számmal is... Válasz: mivel bántott meg, hogy nem érdemli meg a számomat?! Leírtam neki, hogy ennyiből nem szoktam megadni a számomat. Következő üzije, kb. így hangzott: Rendben, ahogy érzed, én most törölni fogom magam. Úgy is lett....

Aztán volt néhány nagyon helyes 10-sel fiatalabb pasi, mint én, hát ők eleve kiestek... Aztán egy korban hozzámillő, akivel kölcsönösen szimpatikusnak találtuk a másikat. Egyik este fent volt, s nekiálltunk beszélgetni. Első mondata: nem vagyok túl beszédes, élőben sem. Apróságokon nem akadok fenn, én tudok két ember helyett is beszélni. Semmi humor, mindjárt a lényeg részéről. Olyan nő szóba sem jöhet, akinek gyereke van, és fő kritérium, hogy legyen házias. Megkértem, hogy írjon néhány sort magáról. Válasz: csak jót tudok, nincs hibám. Én: hát olyan embert nem ismerek, akinek nincs hibája. Csak van valami rossz tulajdonságod? Ő: Nekem nincs, a barátaim is azt mondják.... Én: Miért lett vége a kapcsolatodnak és mennyi ideig tartott az utolsó? Ő: 10 évig. Fogalmam sincs miért lett vége. Én megtettem mindent. Én: Mi az a minden? Ő: El akartam venni feleségül. De közben elhagyott. Én: Tudod az okát, hogy miért hagyott el? Ő: Nem tudom. Pedig én nagyon jó ember vagyok.  - no comment -

Következő delikvens, aki fényképről jóképű, chaten humoros, kb. 10-ik mondata: Számodra nem izgalmas, ha egy vadidegennel találkozol és tudod, hogy néhány perc múlva ki fog nyalni?....

Néhányan küldözgettek mindenféle üziket. Hogy megsimogatnák a számat, vagy menjek fel hozzájuk és jól elleszünk... Normális üzenetet nem kaptam...Ezek után feladtam, hogy én itt bárkivel is beszélgessek.

Másféle ingerek is érnek. Több fiatalemberrel is találkoztam mostanában. Két csoportra lehet őket osztani. Elhív talira és magam fizetem a program különböző elemeit, vagy ő fizeti. Az első kategória élből kiesett. Ha ezt még megspékeli a "volt barátnőm" kezdetű és végű tök mindegy milyen történettel, már megint csak bukott a mutatvány. Ha a találkozón 10 perc beszélgetés után mindjárt a szex a téma, szintén felejtős. Aki csak magáról beszél és nem kommunikál, hanem előad, az szintén mehet a levesbe...

Kár, hogy akikkel az utóbbi időben találkoztam többnyire vagy foglaltak, vagy a fenti kategóriába tartoznak, vagy ha mégsem, akkor nem vagyunk egymás esetei. :))

Szerző: Berill Shero  2010.04.23. 09:16 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr281927286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

micicica 2010.04.25. 12:05:53

"Számodra nem izgalmas, ha egy vadidegennel találkozol és tudod, hogy néhány perc múlva ki fog nyalni?...."
Kérdezem én: tényleg van olyan kretén, aki ezt megkérdezi?!
Az én válaszom a következő lenne: "És számodra nem lenne izgalmas, ha egy vadidegen nővel találkozol és tudod, hogy az első sértő beszólásod után néhány másodperccel letépi a töködet?"
Neked meg kitartást, állítólag normális pasik is léteznek. :) Pusz!

Berill Shero 2010.05.03. 13:42:47

@micicica: Normális pasik már pedig intsenek! Vagy boszorkányok nincsenek? :)Áh, már magam sem tudom...
süti beállítások módosítása