A céghez ismét vettek fel embereket. A mi osztályunkra Árgyélus királyfi került, ahogy Testőr jellemezte. Nagyon találó a név, hiszen a srác olyan, mint aki nem is ezen a földön él, ráadásul hosszú haja van, a nadrágját a mellkasáig felhúzva hordja öv nélkül, pedig a fiúk már mondták neki, hogy ez így kicsit ciki. Szegénynek még sosem volt munkahelye, ennek megfelelően kellően bizonytalan is a dolgában. Persze nálunk azért mindenki segítőkész, de már most fogadásokat kötnek rá, hogy vajon meddig bírja. Én nem adok neki túl sok időt. Persze aztán az is lehet, hogy az emberismeretem cserben hagy és ő lesz az osztály éllovasa.:)

Még nem volt neki beavató buli, majd meglátjuk ott hogy muzsikál, bár NLT már beígérte neki, s elmondta mire számíthat. :)

Árgyélusnak tanulmányozásra odaadták a nálunk használatos jogszabálygyűjteményt, amire megkérdezte, hogy nincs-e belőle frissebb?! :) gróf Grabovszky nem épp szívbajos, a hátán szerintem simán fát lehet hasogatni, s az ifjú kolléga megtalálta azzal, hogy mit kell a borítékra írni. Abból gondoltam, hogy már a kollégánál is kezdi gurigatni a gyógyszert, mert Grabovszky ugyan türelmesen válaszolt, de stílusától merőben szokatlan módon jegyezte meg, hogy " a boríték címzése az elmúlt 5 perchez képest semmit sem változott, tudod ezek a dolgok nem változnak ilyen gyorsan." :D

Kíváncsian várom vajon sikerül-e beilleszkednie, illetve hogy a szappanoperánkban jut-e neki szerep.

Szerző: Berill Shero  2010.02.19. 02:17 Szólj hozzá!

Címkék: szappanopera

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr671771800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása