A minap kétségbeesve hívott fel a barátnőm, hogy képzeljem el, a pasija lebukott. Azt hittem itt a világvége, az a drága jó ember megcsalja szegény, szerencsétlen barátnőmet.... Ehelyett a probléma egészen másképp nézett ki.

A barátnőm sírva panaszolta, hogy a párja gépén talált egy csomó meztelen nőt! Először nem is értettem, hogy ez miért probléma. Az egészséges férfiak - lévén, hogy a férfiak vizuális típusok -, szerintem kivétel nélkül mind megnézik az ilyetén jellegű képeket. Tovább megyek. Ha pornót néznek, szerintem még abban sincs semmi káros. A probléma jelen esetben a barátnőmben keresendő. Ugyanis ő évek óta frusztrált, fél attól, hogy ha szülni fog, majd elhízik, hogy nem elég vékony, hogy nem úgy áll a haja, mint a reklámban, hogy a fogai a harmadik fehérítést követően sem olyan vakító fehérek, mint a szomszéd csajé.

Na igen, kedves nőtársaim itt kezdődik a probléma. :) Jobb esetben a férjünk, barátunk, párunk megnézegeti a meztelen nőkről készült képeket, videókat, de enni otthon fog. :) Ha meg mégsem éri be velünk, akkor a mi készülékünkben is lehet hiba.

Érdemes elgondolkodni rajta, hogy mi vezeti odáig a másik felet, hogy megcsaljon. Azt az esetet nem részletezném, mikor valakinek a vérében van a vadászat, s az számít, hogy hány rovátkát tud az ágy fölé húzni. Aki belemegy egy ilyen kapcsolatba, s képes lekötni magát egy ilyen ember mellett, holott a lelke lázad, az vessen magára.

A másik eset az érdekesebb. Alapból senki sem születik olyannak, hogy megcsalja a másikat, ha az a kapcsolat jól működik. S itt van a lényeg. Vajon tényleg jól működik? Miért nézeget a párom erotikus fotókat? S ha nézeget, honnantól számít ez bűnnek? Azt gondolom, ha már valakinek a postaládája csak ilyennel van tele, s naponta 15x rákattint a különböző pornó oldalakra, akkor muszáj vele leülni és elbeszélgetni. De amíg tucatjával kap ilyen leveleket, megnézegeti, tovább küldi, majd törli, addig nincs baj.

Sokszor mi nők provokáljuk ki azt is, hogy a másik máshol keresse az izgalmakat. Ha mi csak panaszkodni tudunk, s rendre elutasítjuk a másik közeledését vélt, valós, vagy mondva csinált indokokkal, akkor nem kell rajta csodálkozni, hogy a képnézegetés átcsap a valóságba. Ha mi kishitűek vagyunk saját magunkat illetően, ha mi nem szeretjük kellően saját magunkat, hogy várjuk el, hogy más szeressen?!

Persze itt a másik véglet is... A mai ifjúság (ó, jaj, én öreg :) ) szabadosabban él, mint mi, sokkal nagyobb teret kap a szexualitás, jóval korábbra datálódik az első szexuális élmény.... De még mindig a szülők felelőssége, hogy a kiskamasz egészséges lelkületű felnőtt lesz-e, aki beéri az erotikus képek nézegetésével, vagy 20-on pár éves korára kiégett lelkű, koravén felnőtt, aki csak dugni tud, szeretkezni nem, s akinek a valóság helyett a pornóban látott extrém helyek, pózok, emberek adják meg a szexuális kultúrát, vagy uram bocsá, inkább annak teljes hiányát.

Szóval összegezve: én semmi bűnöset nem látok abban, ha valaki pornót néz, vagy képeket, néha ezek még izgatóan is hatnak a szexuális életre, már ha reális talajon mozog a két ember kapcsolata.

És még valami: rengeteg ilyen jellegű képet, pps-t, videót kapok. Valahogy egyszer bent maradtam egy férfiaknak szánt címlistában. S be kell vallanom, a művészi képeket én is megnézem, s tovább szoktam küldeni a barátaimnak. Azt hiszem ettől még mind ők, mind én normális lelkületűek vagyunk. :)

Szerző: Berill Shero  2009.08.09. 13:03 Szólj hozzá!

Címkék: okosságok ala berill

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr371298076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása