1. A kedves ügyfél elé az ügyintéző odatolja az adatlapot. Az ügyintéző gyorsítani akar az ügymeneten és mutatja mit hova kellene írni.

Első rovat: - Ide írja be a vezetéknevét!

Az ember beírja a teljes nevét. Ááá. Cím, helység név: ide sikerül beírnia az utcát házszámmal együtt. Az ügyintéző a harmadik lapot adja az embernek, aki kikéri magának, hogy ő nem hülye, ő cég ügyvezető, miért kell ezt túlspilázni?

Jön az anyja neve rovat, hurrá, ezt eltalálta, majd a születési helye, erre a csávó visszakérdez: Anyámé?

Azé b...meg, anyádé! :)

 

2. Bizonyos vámhivataloknál nagyon szigorúan veszik az ebédidőt, délben a fű se nő. A török kamionos 12 óra 05 perckor esik be az átkelőre. A vámos ül a fülkéjében, majd kiszól, úgy, hogy a placc másik végén is  hallani lehetett:

- Eeeffendi! Neked ungarische ramadan az lófasz, baszd meg?! :)


3. Készül a megkeresés a társhivatalnak, melyben mindenre ki kell térni az ügyfél meghallgatásánál. Több sorban állnak a kérdések, amik tisztázásra várnak, majd jön a következő: Amennyiben mozgóbolt útján folytatja a kereskedelmi tevékenységet, a székhelye szerint illetékes Vám- és Pénzügyőri Igazgatóságra bejelentette-e tevékenységét? :)

 

Szerző: Berill Shero  2016.03.30. 11:20 Szólj hozzá!

Címkék: hivatásosok

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr788531368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása