Megérkezik a kapitányságra a jól szituált 60 környéki férfi. Kezében szorongatja a paksamétát, melyről az őrnek azt mondja, hogy a bejelentéséhez szeretné mellékelni és mindenképp szeretné, ha valaki őt "kihallgatná".

Az adatfelvétel után csapongva beszél, a nyomozó szinte nem tudja megállítani a panaszáradatot, mikor elhangzik az adu ász mondat:

- Generálisan arról van szó, hogy megmondom miről van szó.

A  jegyzőkönyv készül, a nyomozó kikészül, emberünk meg belelendül.

- Az egyik bank /tetszőlegesen bármelyik ide helyettesíthető/ XY utcai fiókjában dolgozom már 16 éve.

Rendőr: - Mint bankszakember? És a bankkal kapcsolatban kíván bejelentést tenni?

Bejelentő: - Nem, mint biztonsági őr és a vagyonvédelmi céggel kapcsolatban szeretném... Illetve több vagyonvédelmi céggel szemben generálisan. A főnököm legelőször Kanalas Ödön* volt. Három főnök volt. Ez volt az első.

Nyomozó: - És utána még kik voltak?

B: - Hát utána még volt kettő.... És az a baj, hogy a 16 év alatt több olyan időszak volt, mikor nem voltam bejelentve. És akkor el fognak küldeni 58-60 ezer forinttal nyugdíjba. Hát lehet ezt csinálni kérem?! Itt bármit lehet? Hogy a szegény embert elküldik 58-60 ezer forinttal?! Generálisan ez a problémám!

* A cég képviselőjének nevét személyiségi okokból megváltoztattuk.

 

Szerző: Berill Shero  2016.03.18. 19:21 Szólj hozzá!

Címkék: hivatásosok

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr28473540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása