Mi kell ahhoz, hogy jól érezd magad a saját bőrödben?

Elsőként szerintem az, hogy rend legyen ne csak a fejedben, hanem a szívedben is. Ha az meg van, akkor már tulajdonképpen jól is érzed magad.

De ezt lehet fokozni! És én nagyon szerencsés vagyok, mert olyan emberek vannak körülöttem, akiktől rengeteg pozitív energiát kapok. Ölelés, gesztus, egy-egy szó formájában.

Igen, amikor a mai világban az emberek nem merik felvállalni az érzéseiket, amikor minden és mindenki kétértelmű, a BARÁTSÁG mégis egyszerű, világos és tiszta. Néha elég csak egy pillantás, s tudod, hogy mindig lesz akire számíthatsz.

Ez már régen érett bennem, de a mai nap kellett hozzá, hogy leírjam. Hogy látva a házigazdák arcát, akik szívüket-lelküket kitették értünk, vagy a barátnőmet, aki olyan kenyeret sütött nekem, ami megszólal (hamarosan kép formájában is), vagy akik a kerti parti után hazahoztak és megölelgettek, de említhetném a múlt hétvégét is, a stranddal, a szívvel-lélekkel edzéssel, vagy a csütörtököt, a világmegváltó beszélgetéses pizzázással. Ez mind-mind formál, minden alkalom hozzátesz valamit az életemhez.

Szóval: köszönöm nektek, hogy vagytok!!! :)

Szerző: Berill Shero  2015.06.14. 01:38 Szólj hozzá!

Címkék: okosságok ala Berill

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr887541846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása