Ottan annyira szép és jó...

40 fok árnyékban. Muszáj 10 percenként költözni, mert a nap egyre jobban süt. A fáról hullik valami szmötyi, de csak otthon jövünk rá, hogy ez nem jön ki a fürdőruhából.

A medencék tömve. Sajnos Oláh Dzsinóék is ott vannak. Apuka akkora, hogy bemegy a vízbe és az összes kijön. Meg az emberek is.

Ifjú - cirka 15 körüli - titánok bőszen ugrálnak a vízbe, ha épp van 2 nm szabad felület.

Ángyika pezsgőt! kortyolgat a barátnőjével némi red bullal tolva. Harmadik társuk a déli verőfényt élvezi. Fekszik a tűző napon. Én meg kíváncsian várom mikor fordulnak a vízbe, illetve a szöszi mikor kap hőgutát. Egyelőre mindenki bírja.

Elballagunk a fagyishoz. Hagyományos csavaros, gépi fagyi hívogat. Van csoki, vanília, puncs. Nagy adag vanília puncsot kérek. Megkapnám, már majdnem összeér a két kéz, az adó és a kapó, mikor szöszke pultosunk közli, hogy bocsi, nem is puncs, hanem málna. Maradhat? Nem b.. meg, nem maradhat. Hányok a málnától.... Persze mosolyogva közlöm, hogy sajnos ez nem az én kombóm, lesz kedves másikat adni. Húzza a száját, de megkapom a csoki-vaníliát. Azt legalább nem tudja elrontani.


Izom apu agyon tetoválva a medencében majdnem megdugja gebe, szintén agyontetovált, hosszú műkörmű drágáját. Szép is a szerelem. Végig andalogják a medencét minden irányban, a csaj apu derekát a lábával átkulcsolva kapargatja a hátát és időnként belefúrja fejét a srác vállába. Van köztük vagy 15 év ránézésre. A srác is kaphatna annyit....

És akkor a nap fénypontja! Egy vékony úszódresszes kislány a pufi barátnőjét szeretné a megtanítani a fejes rejtelmeire. Magyaráz, nem is rosszul. Láb behajlít, kartartás, próbáld meg! Ducika neki rugaszkodik. Csatt! Hasas a medencében. :) Lelkes tanítvány, nem adja fel a medence közönségének nagy derültségére. Először mindenki csak diszkréten mosolyog, végül kollektíve kitör a vihogás. Pufika nem hallja, kísérletezik, de nem megy.

Azt hiszem ennyi egyelőre elég volt a strandból. Mondjuk jövő nyárig!

 

Szerző: Berill Shero  2013.08.27. 09:18 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr155480029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása