Csak ajánlani tudom az Ízisz Fogyasztószalont mindenkinek, aki nem csak a testét, a lelkét is kényeztetné kicsit!

Itt a garantált fogyás mellett egy jó hangulatú közösségbe is csöppenhetsz, hála az ott dolgozó kedves embereknek.

Egy kis segítség:

http://iziszfogyasztoszalon.hu/tartalom/kapcsolat

https://www.facebook.com/pages/%C3%8Dzisz-Fogyaszt%C3%B3-Szalon/124506384356239

A szalon árai barátságosak, a flabi gép működését például simán elmagyarázzák a vendégek is, mindenki rugalmas, türelmes, olyan személlyel, aki ideges lett volna azért, mert nem került sorra a megadott időpontban, nem találkoztam.

A kolleginák nem értették, hogy miről mesélek, ők - hál istennek nem tudom hol voltak - egy olyan fodrászati üzletből kialakított flabi szalonban voltak, ahol függöny mögé zárták őket, senkivel nem lehetett beszélgetni, beülni és megnézni, hogy mit csinál a másik, azt meg végképp nem. Nem magyarázták el a testtartás jelentőségét, hogy hány percig szabad a gépen lenni...

No comment.

Az Íziszben van Alpha Mins kapszula, hullám, boom trans, micro kezelés, jade ágy, oto chili hasgép, atlantiszi energia átadás és még sorolhatnám. Az elérhetőségeket lásd fent! Amennyiben jártál már ott, írd meg kommentbe a tapasztalataidat nekem is! 

Szerző: Berill Shero  2013.07.20. 19:25 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr315413774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása