Mivel nem tudtam eldönteni milyen színnel írjam a mai posztot, ezért döntöttem egy semleges mellett. Figyelembe véve a téma kényes voltát.

Ellenőrzői bejegyzés:

"T. Szülő!

Gyereke az órákon nagyon szépen rajzol, minden feladatban aktív, de nem hajlandó zöld ceruzát a kezébe venni. Neki lila az ég, a fák levelei, a fű. Ez sokat ront a rajzok vizuális értékéből.

Kovács Gizella osztályfőnök"

"T. Tanárnő!

Fiam az életbe nem fog zöld ceruzát a kezébe fogni, mivel itthon sincs semmi ami zöld. Kérem, hogy ne erőltesse, lévén a fiam is Újpest drukker.

Kiss Péter szülő"

Ez így önmagában még vicces is lehetne, bár nekem nem feltétlen az. Abban nő fel a gyerek, hogy a másik csapatnak drukkolót utáljuk zsigerből. Holott azt gondolom ez csupán intelligencia kérdése. És már értem,  hogyan készülnek külföldön a kis terroristák. Ugyanilyen fanatizmus áll a háttérben...

 

Szerző: Berill Shero  2013.03.09. 20:55 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr325116920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása