Recept:

- Végy egy alanyt, akinek meglepetést szeretnél okozni!

- Keríts elő minél több barátot!

- Találj egy megfelelő helyet, megfelelő időpontot!

- Hívd el a fontos embereket és szervezd meg, hogy oda jusson az is, akinek a bulit szervezed!

:)

Röviden és tömören ennyi.

Kissé hosszabban meg annyi, hogy egy nagyszabású meglepetés rendezvény hosszú előkészületet igényel, nem kevés szervezéssel és maximális konspirációval. 

A végeredmény sok mindentől függ... Például attól is, hogy bízol-e kellően magadban, hogy képes vagy-e felülemelkedni a sérelmeken, elsimítani a félreértéseket és ügyesen lavírozni a különböző érdekek között, anélkül, hogy bárkit megbántanál, vagy félúton feladnád a szervezést.

Nekem szerencsém volt. :)

A barátok kivétel nélkül mind segítőkésznek bizonyultak, a kezdeti, még kiforratlan ötlethez mindenki hozzátett valamit, aminek az lett a végeredménye, hogy több mint 30 lelkes ember ünnepelt együtt.

Volt eszem-iszom, dínom-dánom, hajnalig tartó mulatság! :) Az asztalok a sütik és az italok alatt roskadoztak, a főétel olyannyira remek lett, hogy volt, aki 3 napig azt kívánta és szerencséjére maradt is belőle. 

Már magában a társaság is ajándék lehetett volna, de azért az igazi ajándéktól az ünnepelt szóhoz sem jutott.

Sajnos fényképeket ismét nem áll módomban mellékelni, legyen elég, hogy aki ott volt, jól érezte magát, s én nem győzök köszönetet mondani a kedvességért, a segítségért és a részvételért!

Köszönöm!!!!

Szerző: Berill Shero  2012.10.17. 22:16 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr944829460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása