Egy újabb hivatásos gyöngyszem.

Történt, hogy a nyomozókhoz felvettek egy felsőfokú végzettséggel rendelkező, jó kiállású srácot. Egy baja volt szegénynek, az is a fejével. Emberünk ígéretes boxoló és kick-box harcos volt. Mivel a sportot elég professzionális szinten űzte, a feje elég sokszor sérült. A csávó kellően le is volt lassulva, pedig egyébként lábremegtető orgánummal áldotta meg a teremtő és csajozós külsővel. Persze kivárni, míg egy-egy mondatot kinyög...

Szóval a vezetőség hamar belátta, hogy a végzettséget igazoló papír nem minden, nyomozónak nem épp alkalmas, de objektumőrnek, vagy kísérőnek akár meg is felelne. Felajánlották neki, hogy támogatják az áthelyezését. A főnöke már tudta, hogy napjai vannak csak a nyomozóknál, az áthelyezés sínen van, ezért gondolták, hogy megviccelik. :)

Felhívta egy srác, hogy köszönik szépen a jelentkezését, megkapták. Érdeklődött, hogy milyen jellegű munka érdekelné, majd a válasz hallatán hümmögött, s megjegyezte, hogy az adott munkakör jelenleg telítve van. De lehetne esetleg kutyás járőr, már, ha szereti az állatokat. A csávó bőszen bólogat, ecseteli, hogy nagy állatbarát. A kolléga elmeséli, hogy bizonyos képzésen részt kellene venni, az állat tartására nincs jelenleg hely a cégnél, de ha ő otthon meg tudná oldani, azt a cég finanszírozná. A srác gondolkodik, majd mondja, hogy nem probléma, meg tudja oldani.

A telefonáló tovább faggatózik. Hogy áll a macskákkal? A kolléga mondja, hogy hát azokat azért annyira nem szereti. A telefon túl oldalán lévő munkatárs ecseteli, hogy pénz szűkében van a cég a válság miatt, jelenleg több macskájuk van, mint kutya, s most a macskás járőrképzés az elsődleges. A srác először meglepődött, majd mikor a telefonáló kifejtette, hogy a macskák szaglása jobb, mint a kutyáké, a vashulladékok között megtalálják az elorozott rezet, már kezdett megnyugodni. A telefonos kolléga tájékoztatta, hogy a macska otthoni tartására ugyanazok a feltételek vonatkoznak, mint a kutyáéra, de most kellene nyilatkozni, hogy ezt vállalja-e. Emberünk rábólint.

A telefon túloldalán a hang közli, hogy akkor küldenek néhány képet a főnöke email címére, menjen és válassza ki, hogy melyik macskával tudna együtt dolgozni. :)

A srác át is ment, majd a netről letöltött macskák közül nekiállt válogatni. Na itt robbant ki a röhögés a többiekből....

Szerző: Berill Shero  2011.02.13. 04:38 Szólj hozzá!

Címkék: hivatásosok

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr402639798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása