Mint korábban írtam, Mr. Lucifer egy éves kiküldetésen vett részt. Az egyik itthon tartózkodása alkalmával volt szerencsém mindkettejük társaságát élvezni, hallgatni a közös és külön élményeket is.

Volt egy nehéz időszak mindettőtöknek, remélem Luci soha többet nem kerül kórházba, s nem ijesztget minket. :)

Persze gondolom, hogy aki egyszer megkóstolta a kiküldetés ízét az menni szeretne még egyszer... Nem értek egyet a médiában elhangzó laikus, hivatásos szervet nem ismerők azon nyilatkozatával, miszerint ti, akik ezt vállaljátok, a pénzért teszitek. Persze. Ott van a pénz is. De nem ez az elsődleges. Sokkal inkább a szakmai kihívás. És ha a másik oldalról is megnézzük a mérleget, akinek családja van, felesége, férje, gyereke, az nem megy egy évre külföldre könnyű szívvel. Nem mindenkit vár meg a párja... Sőt! A legtöbbször egy ilyen kiküldetés az amúgy is ingatag lábakon álló kapcsolatokat meggyengíti és végleg szétszaggatja.

Épp emiatt örülök, hogy Ti ketten a kivételt erősítitek!!!

Nem akarok hosszú öröm ódákat zengeni, de azért egy röpke beköszönő jár a hazatérőnek! :)

Nagyon-nagyon büszke vagyok mindkettőtökre, mert mindketten hősök vagytok a szememben mindazért, amit eddig végigcsináltatok! Az igazi hősök köztünk vannak, teszik a dolgaikat naponta, s nem hivalkodnak!

Örülök, hogy újra itthon vagy Mr. egyben, egészségben! És remélem mindkettőtök társaságára számíthatok majd öreg napjaimon is! :))

Szerző: Berill Shero  2010.09.16. 00:15 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr792255037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Llucifer 2011.02.26. 20:51:40

Köszi Berill!
Bár még sajnos csak most olvastam a blogbejegyzésed, de nagyon örülök, hogy ezt írtad! Minden rendben, még jobban szeretjük egymást mint eddig és pozitív irányba változott a kapcsolatunk. Mi vagyunk tényleg a kevés kivétel, aki erősíti a szabályt :)
süti beállítások módosítása