3 napig dínom-dánom volt a városban. Ehhez társultak az utcai árusok, különböző kultúrális programok.

Beneveztünk az egyik színházi előadásra, melyet szabadtéri színpadon tartottak. Aznap valahogy nem volt langy meleg nyári este, s eleinte mindenki rajtam vigyorgott, hogy széldzsekiben ugra-bugrálok, aztán a térdig érő szélvihar közepén az emberek arcára fagyott a mosoly. A darab az Egy szoknya, egy nadrág volt. Klasszikus, ám többszörre is nézhető. A színészek remek teljesítményét dicsérte, hogy a második felvonás első felében sem estek kétségbe, amikor egyik percről a másikra elment a színpadi világítás. Jópofa beszólásokkal tarkították mondandójukat, nem kímélve az áramszolgáltatót sem. Derült az egész nézőtér. S játékuk hatására elfelejtettük azt is, hogy nagyon hideg van. :)

A barátnőm fejébe vette, hogy az árusoknál mindenképp beszerzi a horoszkóp kövét. Mondanom sem kell, hogy ennek hatására minden ásványos standnál megálltunk. Persze én sem maradhatattam ki, így még utolsó nap is, a szakadó esőben képesek voltunk újra az utcát róni. De meglett, amit szerettünk volna. :)

Közben családi esemény is zajlott, a diplomaosztó parti is jól sikerült, bár az eső az étteremben bekergetett bennünket a nyitott részről, de mivel az étkek fejedelmiek voltak, panaszra senkinek sem lehetett oka.

Voltunk egy aquaparkban is. Persze a jól sikerült szervezésnek hála kb. megmozdulni sem lehetett, a csúszdáknál fél órát kellett várakozni, ám az időjárás kegyes volt, süttettük magunkat és élveztük a salsa és koktél partit. A Ritmo 2003 Samba Batucada ütőegyüttesnek volt a legnagyobb sikere nálam. Sajnos a honlapjuk elég gyér, de akit érdekel, idelinkelek pár videót róluk a hangulat kedvéért.

https://www.youtube.com/watch?v=RfbI3-9bjQ4&NR=1

https://www.youtube.com/watch?v=nMaGBV5KHSc

https://www.youtube.com/watch?v=ivsNS0moG-o

Persze ez élőben sokkal jobb volt! Mindenkinek jó szórakozást hozzá!

Szerző: Berill Shero  2010.08.18. 00:57 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr972208108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása