Mielőtt a közepébe vágnánk, hosszú mesére készüljetek! :)

Jogerős szabin van már jó ideje. Viszont a munka nem állhat meg. Persze ő nem bírja ki, hogy ne hívogassa bent az embereket, mert aug. 1-gyel magasabb besorolásba került, s már boldog-boldogtalant azzal nyaggat, hogy az asztalán van-e már a papírja. De nem nyert hangszórót! :)

Viszont egyik nap úgy hozta a sors, hogy Régivel ketten vidéki ügyeket kellett intéznünk. Útba esett a lakhelyem is, úgyhogy fel is jöttünk hozzám. Míg a kávét szürcsölgettük Régi azon törte a fejét hogy lehetne a helyzetet a javára fordítani.

Az előzményekhez hozzá tartozik, hogy Jogerős Pali kint volt Kölyökkel a múltkor, s azon gondolkodtak, hogy az egyik strand környékén lefényképeztetik magukat valami bikinis csajjal, s elküldik Réginek, vagy Hódító Alexandernak, hagy irigykedjenek a fiúk, hogy nekik milyen jól megy munkaidőben. Persze ezt megelőzően Régi küldött nekik valami shaket, vagy jeges kávét korábbi kinti munkája alkalmával.

Szóval ültünk a konyhában Régivel, s egyszer csak beugrott a nagy ötlet. Valami erotikusat kéne csinálni. Kitaláltam, hogy felveszem valamelyik baby dollomat, ő meg lefényképez. Persze, hogy ez se legyen egyszerű, kicsit tovább csavartuk a sztorit. Másszak fel az ágyra amit előtte jól összetúrtunk, s csináljak úgy, mint aki épp most igazgatja meg. Régi  meg lefényképez hátulról, mintha én nem is tudnék róla. :) Így is lett.

Visszaöltöztem, s még mielőtt elindultunk volna, ő elküldte dr. Jogerős Pálnak a képet azzal, hogy ez B.S hálószobája, de el ne mondja senkinek.

Válasz: Most szivatsz.

Régi: Ha nem hiszed, szagold meg az ujjam.

Jogerős: És mi van a boldog párkapcsolattal? /Régi abban él jó ideje, együtt is laknak a párjával/

Régi: Mi lenne, ez sima kollegális kapcsolat, kizárólag munkaidőben. De ha tudnád milyen hangokat ad ki közben!

Azt hittem itt a vége. :) De nem így volt. Bent ugye mi elmeséltük az egész osztálynak, mindenki dőlt a röhögéstől, s nem akarták elhinni, hogy Jogerős ezt is bevette. Már pedig bevette. Néhány nap múlva felhívta este Régit, hogy mesélje el mi volt, hogy volt...

Régi kanyarított egy hosszas mesét arról, hogyan is kötöttünk ki az ágyamban, s hogy mekkora vadállat vagyok. :) Majd a lelkére kötötte, hogy még véletlenül se szóljon róla senkinek, mert akkor tutira nagyon pipa leszek.

Jogerős még mindig nem dolgozik. Viszont Régi is szabin van. S mire mindketten visszajönnek,  már kész a folytatás! :) De ez egy másik mese lesz...

Szerző: Berill Shero  2010.08.12. 01:07 2 komment

Címkék: szappanopera

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr492208045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

micicica 2010.08.12. 21:00:42

Te Rosszéletű, Te! :)

Amraz 2010.08.14. 15:37:03

Berillke, ha a bűnnel játszol, előbb utóbb a bűn fog veled játszani...
süti beállítások módosítása