Meglepő módon egy csomó nőnemű ismerősöm is nézte. A pasik közül meg egy csomóan nem. :) Aki nem nézte az azt mondta, hogy azért, mert neki más a sportja. Jó volt amúgy látni a sok-sok embert, ahogy kivonultak a különböző helyszínekre, s a kivetítőkön követték az eseményeket. Szerintem a nők is elnézőbbek voltak a vb alatt. Már persze az, aki amúgy is olyan típus.

Nem pénzben játszottam, de fogadtam a spanyolokra. Az ismerősök kinevettek, hogy európai csapatnak esélye sincs Dél-Afrikában. És mekkorát tévedtek! Hihetetlen, hogy az első 3 helyért európaiak játszottak. :) Persze azért az sokaknak meglepő volt, hogy a németek játéka csak a harmadik helyre volt elég.

Az utolsó napokban olvastam a Paulról, a polipról, aki mindig a nyertes csapatra voksolt. Azt hittem ilyen nincs, de mégis van! :)) A vuvuzeláról kismillió köremail jött, hogy honnan származik, mit jelképez. A legjobb, hogy mivel európaiak játszottak a vb címért, így a döntőben sokkal kevésbé lehetett hallani, mint a vb alatt. Nem tudom ki hogy van vele, de engem tuti zavart volna az a hangzavar játék közben. A magyar bírót meg kell dicsérjem! Elegáns játékvezetés volt, sárga lapok nélkül.

Meglepett, hogy a bíró az első 60 percben már 7 sárgát osztott ki. Ami még szintén az idegeimet trenírozta, hogy annyi helyzetből, mint ami volt, még véletlenül sem sikerült a 90 perc alatt gólt rúgni. Na és, hogy a 111. percben megszületett a sok sárga lap eredménye, azaz kiállították a hollandok játékosát. 10 perc helyzeti előny a spanyoloknak. A kérdés adott volt, vajon tudnak-e vele élni? És mi van akkor, mikor valaki a síp után rúgja el a labdát és már van neki sárgája?! Azt akkor miért nem állítja ki? Akkor már 2 embernyi előnye lett volna a spanyoloknak. És igen! A 116. percben Andres Iniesta berúgta a spanyolok első gólját! És igen, és igen és igen!!!! VIVA ESPANA!!!! :) SPANYOLOK A VILÁGBAJNOKOK!!!! A 13. vb-n csak sikerült!!!!

Szerző: Berill Shero  2010.07.11. 23:07 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr162144707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása