Nos, most néhány sorban rövid híreket olvashattok.

1. Ma hosszú idő után végre találkoztam Bond Bélával. :) Bélusunk remek egészségnek örvend, de már nagyon régen látta Szöszkét. Viszont közelít a pillanat, mikor 2 hétvégét is együtt fognak tölteni. Kíváncsi leszek mi lesz a fellángolással. :)

2. Légiós Tündérmackó sem tűnt el. A napokban beszéltem vele, s gyorsan le is kopogom, egyelőre letett a külföldre távozásról, mert találkozott egy leányzóval, aki az ő testét akarja, s még az eszét is csípi. Persze felelőtlenség lenne szerelmet emlegetni, de majd kiderül. :) Egyelőre örülök neki, hogy jól érzi magát a bőrében és boldog.

3. Kelan rabszolgám most iskolába jár. Önként vállaltba, ahol nagyon jól érzi magát, sok olyat tanul, aminek remélhetőleg a regényíráshoz én is hasznát veszem majd. Meg is kéne kérdeznem tőle, hogy vannak-e számomra jegyzetei és vajon olvashatóan ír-e?! :)

4. Á-ról szóló híreim nincsenek mostanság, hacsak annyi nem, hogy zaklat a regény miatt. Jól van, jól van rajta vagyok. Először fejben kell összeállnia.... ;)

5. A cégen belül folyamatos a változás. Tini Nindzsát összerakták Testőrrel egy irodába, aztán szépen 2 emelet is került közéjük. :( Testőr kész van, mint a házi feladat, mert az új felvételis kollégák közül megnyert egy pompás idiótát magának. Kérdés már csak az, hogy ki megy és ki marad.

6. dr. Jogerőst eltették az irodából, ő  is kapott egy új kollégát, de szerintem kettejükkel nem lesz baj, az a srác normális. Én meg mindjárt kettőt kaptam. Egy régi kollégát, akivel a többiek nehezen jöttek ki - lehet megint azért én kaptam, mert nevelni kell?! - , de egyelőre még elvagyunk. Aztán jött egy új is.... Véleményt majd talán később formálok... Bár, ha a megérzéseim nem csalnak... És szokás szerint az emberismeretem sem, akkor lesz még baj... :) Pontosabban baja. Egészen pontosan meggyűlik majd velem a baja...

7. Voltam moziban. Ahol a Mocskos Zsaru c. Nicolas Cage filmet néztük meg. Na de miért azt?! Mert a tetves MÁV - csókoltatom az összes vezető anyukáját - miatt az eredetileg tervezett filmet lekéstem. Persze lehet én voltam botor és badar, hogy azt feltételeztem, ha egy órával a film kezdete előtt beérek, nagy meglepetés nem érhet. Ért. A vonat 15 perc késéssel érkezett az állomásra úgy, hogy hétközben már kétszer is késett, s az elmúlt hetekben több gázolás is volt. Megérkezett a vonat, felszálltunk, s ültünk ismét negyed órát. Ekkor végigjött a kalauz és elmondta, hogy az egyik hátsó kocsi majdnem kigyulladt, s most lekapcsolják. Újabb negyed óra azzal telt, hogy a vonatot az állomáson ide-oda tologatták.  És végül majd egy óra múlva be is értünk.... A filmet mindenkinek ajánlom, nagyon tuti!!!! 

8. A nap híre: Az újak 2 hét után valami házivizsgát írtak, s aki nem tudta a választ már repült is. Így járt "Kalapácsfejű", akinek ennyi idő után a nevét sem volt érkezésem megjegyezni.

9. Lehet vissza kéne olvasnom, mert nem emlékszem rá, hogy Árgyélus királyfinak mennyi időt jósoltam, de önmagától egy hónap elteltével felmondott. Ámen.

10. Voltam allergiavizsgálaton. A jó hír, hogy nem sok mindenre vagyok az. Amire viszont allergiás vagyok azok konkrétan a fűfélék. Azaz márciustól októberig. Kérdem én, akkor most zárkózzam valami atombunkerbe, ahol semmi nem nő? Vagy költözzek Alaszkába? Ott csak hó van, nem? Most már meg van a válasz, hogy "miért éppen Alaszka?!" :)

Szerző: Berill Shero  2010.03.18. 21:50 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr841850694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Légionnaire 2010.03.19. 00:15:10

Köszönöm Berill drága, hogy így fogadod. Én hajlok rá, hogy annak nevezzem, amit egyébként nem szoktam kimondani.

Berill Shero 2010.03.28. 16:07:08

@Légionnaire: tudom, Tündérmackóm, tudom. :D És szorítok!!! :)
süti beállítások módosítása