Macáról már régen írtam. Mostanában csendes mederben folydogál az élete. Leszámítva, hogy jó fél éve egy szolgáltató cégnél kezdett dolgozni.

A cégvezető egy dekoratív, hatvanas nő. Igaz kicsit "túmacs", de segítőkész és kedves. A cégét a házában működteti. A földszinten vannak az irodák, az emeleten meg a lakrésze. Évtizedekkel ezelőtt elvált, a gyerekei kirepültek, ő pedig imád utazni. Maca lelkesen mutogatta egy hét munka után a facebookra kitett képeket, hogy a főnöke Dubajban, Amerikában, mikor hol volt. Azon egy kicsit mindketten megütköztünk, hogy a nevezetességek előtt szinte félmeztelenül pózolt, spagettipántos ruhácska, váll leejtős felső, de betudtuk a jó időnek. 

A kolléganők mind kedvesek voltak, hamar befogadták maguk közé Macát. Az egyik reggel kávét akart főzni a konyhában, a kolléganője pedig szólni akart, de Maca leintette, hogy várja őt a főnök a kávé után, majd megbeszélik, ha ott végzett. A konyhába lépve majdnem eldobta a csészéjét. Ott állt Bea*, a főnöknő anyaszült meztelenül. Egy pillanatra se zavartatta magát, kedvesen Macára mosolygott és közölte, hogy ő most elmegy fürdeni, utána megbeszélik a továbbiakat. Maca megsemmisülten indult az irodájába, a folyosón a kolléganőbe futva.

- Ezek szerint még a konyhában volt. Ezt akartam az előbb mondani.

Maca egész nap nem tért magához. Néhány nap múlva beállított a kedvenc ügyfelük, Zsolt*. A teendők megbeszélése után a lányok Macánál telepedtek le, Zsolt meg elégedetten távozott, tudta, minden rendben lesz a következő projekttel. Az egyik leányzó kérdezte Macát, hallotta-e már Zsolt locsolkodós sztoriját. Miután nemmel felelt, a lányok vihogva, egymás szavába vágva mesélték a következőt:

Zsolt az együttműködés első évében udvariasan megjelent Bea házánál húsvétkor. Gondolta jó fej lesz, meglocsolja a főnökasszonyt. Bea udvariasan beinvitálta, majd a nappali közepén felhúzta a felsőjét, és megkérdezte:

- Na, jó lett? Most csináltattam.

Szerencsére a felsőtől nem látta a férfi arcát... Zsoltot annyira sokkolta a látvány, hogy percekig meg se tudott szólalni, majd közölte Beával, hogy valamit otthon felejtett és locsolás nélkül távozott.  Azóta húsvétkor nagy ívben kerüli az irodát. :)

Maca pedig azon töri a fejét, hogy vajon mennyi időt fog kibírni itt? A társaság jó, a munka jó, de retteg, hogy mikor dobja le megint a textilt a főnöknője. És azon is elmerengett már párszor, hogy vajon ő ezt miért nem érzi gáznak?!

*A szereplők nevét természetesen megváltoztattam.

Szerző: Berill Shero  2019.06.03. 19:49 Szólj hozzá!

Címkék: mosoly intimszféra

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr9814835518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása