A barátaim régóta mondogatják, hogy komoly bajok vannak az emberekkel, mióta Lipótot bezárták. Ékes bizonyítékul ismét szemezgettem néhányat a történeteikből.

Kezdjük mindjárt a Földanyával. Spiritualitás terén jártas embereknek nem lesz újdonság, hogy elméletileg a Pilis rejti a Föld szívcsakráját. Ezen belül is Dobogókőn a legerősebb a sugárzás. Na mármost emberünk beballag a kapitányságra egy tanú kihallgatásra. Tudja, hogy a barátnőjét is idézték, ezért bizalmasan megsúgja a nyomozónak, hogy nem akárki jön hozzá, hanem személyesen az Ősanya. Ugyanis olyan energiákkal van teli az illető, hogy az ő jobb válláról - és mutatja is beszéd közben - két szellemet vett le, a balról meg egyet távolított el. A nyomozó ilyen bevezető után izgatottan várja az Ősanyát. Be is fut. Egy trampli, kellően lepukkant, nem túl sok ésszel megáldott, kissé zavarodottan viselkedő középkorú nő. A kérdés adott: az Ősanyának titulált fehérnép, vagy a barátnője-e a bolondabb? :D

Erről mindjárt beugrott egy másik sztori is. Ahogy már korábban írtam, a bejelentőkkel csak a baj van. Aki két sort ír, információ tartalom nélkül, az épp úgy várja a problémájára a megoldást, mint a több kötetnyi irattal érkező másik. A legutóbb egy vaskos adria dosszié landolt a nyomozó asztalán. Tele újságcikkekkel, a napi szappanopera legújabb epizódjában elhangzottakat felkapó bulvárújságé mellett tartalmazta a tudományos-fantasztikus magazin kísérleteket taglaló cikkeit, a wikipédiáról letöltött magyarázó szövegekkel együtt. Illetve majd mindegyikhez mellékelve némi kézzel írott magyarázatot ábrákkal. Hogy mi volt a bejelentés lényege? Azt szerintem a mai napig sem tudja senki. Az illető levelének első bekezdése a szolgáltatói visszaélés sugárzással és minősített adathordozóval címet viselte. Azaz az irányított sugarú fegyverről regélt. Ábrán demonstrálva, hogy a tévében elhangzottaknak mi a valódi információ tartalma, milyen fenyegetéseket tartalmaznak ránk nézve és ezek milyen tüneteket váltanak ki. Például erős viszketést, olyan helyen, ahol nem tudjuk vakarni, az orgazmust rádióhullámokkal befolyásolják, az emberi agyat EEG nyomkövetővel manipulálják és ez már széles körben elterjedt! És így tovább több száz oldalon keresztül taglalva, hogy például a sorozatban elhangzó adott mondat kire, hogyan hat.

Szóval kedves Olvasóim! Jó lesz odafigyelni a környezetünkre! :)

Szerző: Berill Shero  2017.09.04. 20:02 Szólj hozzá!

Címkék: hivatásosok

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr1812783894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása