Az élet produkál érdekes dolgokat. 

Snitt:

Mikor nem számítasz rá, rád ír valaki. Barátságnak indul. Találkoztok. Ő többet akar. Te nem. Viszont a barátság sem létezhet. Nem az ő többet akarása miatt, hanem a körülmények miatt. Nem tudod megmagyarázni és megértetni vele mi a probléma gyökere. Aztán már nem is akarod.

Snitt1:

Rád ír, szimpatikus, kedves, intelligens. Majd hetekre eltűnik válaszok nélkül.

Snitt 2:

Megnéz. Te őt nem, mert elég érdekes képpel van fent. Majd rád ír, hogy tetszenek a képeid. Bőven elmúlt 50-en, a képen meg a ballagó öltönye feszül rajta.

Snitt 3:

Az általad megadott szempontok világosak. Rád ír, hogy a kor mennyire mérvadó. Megírod, hogy az. (Ő azt kifelejti, hogy a magassága is bőven az általad megadottak alatt van) Mivel őszinte vagy vele, ő nagylelkűen a tudomásodra hozza, hogy az előző (tőled klasszisokkal fiatalabb) barátnőjével annak "öreges életvitele" miatt lett vége.

Snitt 4:

Emberünk semmilyen szempontból nem felel meg, de már elsőre ír egy jó oldalas levelet. Nem tudod, hogy nevess rajta, vagy sajnáld, hogy ennyire beleéli magát abba, hogy válaszolsz.

Snitt 5:

Megtalál a harmadik, negyedik, ki tudja hanyadik nicknevével is, melyek az alábbira hajaznak: "családot, házasságot akarok", "gyereketxévesen", "bizalom,szeretet,veled".

 

Szerző: Berill Shero  2015.04.22. 19:31 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr197360734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása