Újabb gyöngyszem.

Az ember lánya regisztrál képpel, ahogy kell, majd nevezzük Bélának a jóra való fiatalembert, aki mindenáron nőt akar, a véletlenek furcsa összjátéka, ha ők ketten egymásra akadnak. :D

Béla rendes ember, elküldi a sablon ismerkedős levelet, arra sem véve a fáradtságot, hogy a nem odaillő részeket kitörölje. Az email címéből és az oldalon szereplő fotója alapján még nyomozónak sem kell lenni, egyértelműen azonosítható és mindjárt megtudjuk a közösségi oldalról, hogy Bélánk a történelem professzora, új könyve nemrég jelent meg. Mivel fontos az önmenedzselés és a reklám, a közösségi portálon az oldalán semmi más nincs is kint, csak hogy megjelent és hogy ha érdekel a könyv, írj a mail címére. Olyan apróságokon meg minek fennakadni, hogy képet kér, holott az adatlapodon van jó pár.

Íme a levél:*

Szia.
Csinos hölgy vagy. Szeretnék veled megismerkedni. 
Kérlek írjál ide vagy a xy@valami.hu címre s küldjél fotót magadról. Add meg a telefonszámodat. Felhívlak. Az enyém: 061234567. Köszi.

Üdv. Béla

*Béla levelében szereplő adatokat és a nevet személyiségi jogokra való hivatkozással megváltoztattuk /a szerző/

Szerző: Berill Shero  2015.01.19. 22:58 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr287011359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása